Art Arnhem

Arnhem
Toekomstig aanbod

Over dit project

ARNHEM CENTRAAL
NIEUW AANTREKKELIJK GEBIED IN ARNHEM
ARRIVEREN IN ARNHEM

Het stationsgebied van Arnhem is een belangrijk knooppunt tussen Apeldoorn-Nijmegen en Randstad-Ruhrgebied. Het stationsgebouw, ontworpen door de vermaarde architect Ben van Berkel van UNStudio, heeft van dit gebied een plek gemaakt waar mensen graag komen en graag zijn. Met ART wordt een nieuw hoofdstuk aan het gebied toegevoegd. Dankzij het bijzondere ontwerp van VenhoevenCS wordt ART een aantrekkelijke plek in de stad en de regio om te bezoeken en te verblijven. Het gebouw heeft een bijzondere gevel en geeft door zijn prominente plek extra allure aan het stationsplein.


VISIE OP DE ONTWIKKELING
WONEN, WERKEN EN VOLOP VOORZIENINGEN

ART biedt ruimte aan wonen en werken. Zo is er kantoorruimte met flexibele werkplekken. Bij wonen en werken horen natuurlijk ook de nodige voorzieningen. ART biedt volop voorzieningen op het gebied van ontspanning, food, comfort en gezondheid. Door ruimte te bieden aan horeca ontstaat een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en wordt het gebied nog levendiger. Bovendien zijn er door de combinatie van wonen en horeca permanent ogen gericht op de openbare ruimte, wat de sociale veiligheid van het gebied versterkt.


INTERESSE?

Heeft u interesse in de woningen van ART? Meldt u dan aan als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ga naar www.arnhemtoren.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Art Arnhem
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden