Buiten de Koepel

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het plan - Levenslang genieten

Een gek idee misschien, wonen op een oud gevangenisterrein. Maar wat een geweldig plan is dit. De historische Koepel als buurman, een moderne stadswoning die grenst aan de groene binnentuin en de levendige binnenstad van Arnhem om de hoek. Levenslang krijgt hier een heel nieuwe betekenis.

Ooit een gesloten gevangeniscomplex, straks een open stedelijk gebied aan de rand van Arnhem. Dát is Buiten de Koepel. Met 32 fraaie stadswoningen en een groen binnenterrein waar samen leven, beleven en ontmoeten centraal staan.

Wat gesloten was, maken we open. Wat iconisch en monumentaal is, behouden en versterken we. Wat zijn waarde heeft verloren, verwijderen we. Op die manier creëren we ruimte voor een nieuw stedelijk gebied waarin wonen, werken, verblijven, recreëren en ontmoeten samenkomen op een iconische locatie in Arnhem.

Allereerst wordt het gebied tussen de monumentale gebouwen en de ringmuur vrijgemaakt door de sloop van gebouwen die in de periode 2000-2005 zijn gerealiseerd. Dat biedt ruimte om nieuwe gebouwen toe te voegen en het binnenterrein te transformeren tot een gezellige groene oase; een tuin van en voor Lombok.

Het Masterplan omvat zowel de transformatie van monumentale gebouwen en de bouw van woningen en appartementen als de aanleg van het binnenterrein. Het project Buiten de Koepel omvat 32 stadwoningen die verspreid over 4 bouwbokken een plek krijgen binnen de oude gevangenismuren, maar buiten de Koepe

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buiten de Koepel
Start (voor)verkoop
2024 (3e kwartaal)
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden