energie vergelijken

Actueel

Nieuws

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel internet in Arnhem? Lokaal nieuws dinsdag 23 augustus 2022

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel internet in Arnhem?

In vergelijking met conventionele systemen met koperkabel maakt glasvezel internetcommunicatie over lange afstand en met hoge capaciteit mogelijk, waarbij de voordelen van weinig verlies en breedband optimaal worden benut. Bovendien behoudt hij een signaalsnelheid, -capaciteit en -stabiliteit die veel hoger is dan die van anderen. 

Bedrijven die te allen tijde verbonden moeten zijn en gevestigd zijn in regio's die gevoelig zijn voor weersomstandigheden die stroomuitval kunnen veroorzaken, zouden glasvezel moeten huren. Dit komt omdat glasvezel, in tegenstelling tot koperkabel, geen energie nodig heeft om het systeem van de onderneming van een netwerk te voorzien. Daarom presenteren wij in dit artikel de belangrijkste voordelen van het huren van  zakelijk glasvezel internet  in Arnhem. Bekijk ze!  

1. Toegenomen vraag

Glasvezel biedt een veel grotere bandbreedte dan koperdraad voor bedrijven die willen voldoen aan de toegenomen vraag naar diensten. De eisen op het gebied van snelheid en verbinding nemen toe, waardoor netwerk ontwerpers de taak hebben oplossingen voor deze behoeften bij te houden. Bovendien hebben glasvezelkabels een grotere capaciteit dan koperdraad en kunnen zij meer informatie vervoeren. 

Om deze reden stappen veel bedrijven over op glasvezel. Omdat het signaal uit licht bestaat, zijn de kans op signaalverlies tijdens de transmissie zeer gering en kan het sneller een grotere afstand afleggen. Met andere woorden; er is geen afstandslimiet voor een goede gegevensstroom. 

2. Optimalisering van de veiligheid

Een internetverbinding met koperkabel maakt het voor hackers veel gemakkelijker om gevoelige informatie te onderscheppen. Deze zwakte brengt daardoor de hele werking van de organisatie in gevaar, wat kan leiden tot grote schade en enorme verliezen. Op dit punt is het van cruciaal belang om te overwegen glasvezel in te huren. 

Als je glasvezelkabels gebruikt, zullen de gegevens veilig zijn. Ze zenden geen signalen uit, dus ongeoorloofde toegang is uiterst moeilijk. Het wordt dus eenvoudiger en gemakkelijker te controleren of de kabel illegaal wordt betreden, aangezien elke afwijking van het licht schade toebrengt aan het gehele systeem. Als er een poging wordt gedaan om de beveiliging van het systeem te doorbreken, kunt je dat onmiddellijk merken.  

3. Kostenverlaging

Kostenverlaging is een gewenst doel in elke onderneming, ongeacht haar marktsegment. Het huren van glasvezel is een strategische investering die inhoudt dat men betere prestaties krijgt tegen lagere kosten. Bedrijven die ervoor kiezen op deze technologie over te stappen, beseffen dat de verkregen voordelen opmerkelijk zijn.  

De kosten van glasvezelkabels, componenten en hardware worden steeds betaalbaarder. De kosten voor de installatie van glasvezel zijn hoger dan die voor koperdraad door de vaardigheid die vereist is bij het installatieproces, maar op lange termijn zijn de kosten veel lager. Het kan over het algemeen tegen lagere kosten worden onderhouden, omdat er minder onderhoud nodig is en er minder hardware nodig is om het netwerk op te bouwen. 

Hiermee is het duidelijk dat het inhuren van glasvezel de meest interessante optie is voor bedrijven die hun capaciteit en werkingsniveau willen verhogen. Glasvezel is een blijvertje en brengt voordelen voor iedereen die zich eraan houdt. 

Buurtparticipatie Thorbeckekwartier 29 juni 2022 Lokaal nieuws vrijdag 01 juli 2022

Buurtparticipatie Thorbeckekwartier 29 juni 2022

Op een zonovergoten avond hebben wij een informatieavond en buurtparticipatie georganiseerd voor onze toekomstige buren van het Thorbeckekwartier. Onder de enthousiaste begeleiding van Jan Bart Wilschut hebben de nieuwe eigenaren VanWonen en Reinbouw zich voorgesteld en gingen met de aanwezigen in gesprek over de contouren van het plan.
Onze architect Herman Pel van SACON Architecten heeft een presentatie gegeven over de eerste ideeën voor deze mooie woonplek. Na afloop is er uit de aanwezige buurtgenoten een klankbordgroep samengesteld om met hun het resultaat van de avond verder uit te werken. Daarna hopen we in het najaar voor de gehele buurt een eindpresentatie te houden.

Thorbecke Ontwikkeling B.V.
(VanWonen en Reinbouw)

Informatieavond 11 mei Wonen in Ent Lokaal nieuws dinsdag 03 mei 2022

Informatieavond 11 mei Wonen in Ent

Onze missie is woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generaties. Een plek waar jij je thuis voelt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je betrokken bent bij de ontwikkeling van Ent - Woonderschoon wonen in Arnhem, Schuytgraaf. Graag nodigen wij je uit voor een informatieavond op woensdag 11 mei tussen 19.00 uur en 21.00 uur centraal in Arnhem. De betrokken architect houdt elk half uur een presentatie van het eerste schetsontwerp, waar je je ter plekke voor aan kunt melden.

Je gaat ook zelf aan de slag. Hoe wil jij wonen? Per woningtype liggen de eerste schetsen van de woonprogramma's voor je klaar. Hierop mag jij naar hartelust jouw gewenste indeling aangeven. Schroom niet, alles mag. Het verkoopteam loopt rond om jouw vragen te beantwoorden.

Wil jij ook meedoen? Meld je dan eerst aan als belangstellende via https://www.woneninent.nl/aanmelden/?. Na de aanmelding ontvang je meer informatie over de locatie en de mogelijkheid om je aanwezigheid door te geven.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden