Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Actueel

Nieuws

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel internet in Arnhem? Lokaal nieuws woensdag 17 mei 2023

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel internet in Arnhem?

In vergelijking met conventionele systemen met koperkabel maakt glasvezel internetcommunicatie over lange afstand en met hoge capaciteit mogelijk, waarbij de voordelen van weinig verlies en breedband optimaal worden benut. Bovendien behoudt hij een signaalsnelheid, -capaciteit en -stabiliteit die veel hoger is dan die van anderen. 

Bedrijven die te allen tijde verbonden moeten zijn en gevestigd zijn in regio's die gevoelig zijn voor weersomstandigheden die stroomuitval kunnen veroorzaken, zouden glasvezel moeten huren. Dit komt omdat glasvezel, in tegenstelling tot koperkabel, geen energie nodig heeft om het systeem van de onderneming van een netwerk te voorzien. Daarom presenteren wij in dit artikel de belangrijkste voordelen van het huren van  zakelijk glasvezel internet  in Arnhem. Bekijk ze!  

1. Toegenomen vraag

Glasvezel biedt een veel grotere bandbreedte dan koperdraad voor bedrijven die willen voldoen aan de toegenomen vraag naar diensten. De eisen op het gebied van snelheid en verbinding nemen toe, waardoor netwerk ontwerpers de taak hebben oplossingen voor deze behoeften bij te houden. Bovendien hebben glasvezelkabels een grotere capaciteit dan koperdraad en kunnen zij meer informatie vervoeren. 

Om deze reden stappen veel bedrijven over op glasvezel. Omdat het signaal uit licht bestaat, zijn de kans op signaalverlies tijdens de transmissie zeer gering en kan het sneller een grotere afstand afleggen. Met andere woorden; er is geen afstandslimiet voor een goede gegevensstroom. 

2. Optimalisering van de veiligheid

Een internetverbinding met koperkabel maakt het voor hackers veel gemakkelijker om gevoelige informatie te onderscheppen. Deze zwakte brengt daardoor de hele werking van de organisatie in gevaar, wat kan leiden tot grote schade en enorme verliezen. Op dit punt is het van cruciaal belang om te overwegen glasvezel in te huren. 

Als je glasvezelkabels gebruikt, zullen de gegevens veilig zijn. Ze zenden geen signalen uit, dus ongeoorloofde toegang is uiterst moeilijk. Het wordt dus eenvoudiger en gemakkelijker te controleren of de kabel illegaal wordt betreden, aangezien elke afwijking van het licht schade toebrengt aan het gehele systeem. Als er een poging wordt gedaan om de beveiliging van het systeem te doorbreken, kunt je dat onmiddellijk merken.  

3. Kostenverlaging

Kostenverlaging is een gewenst doel in elke onderneming, ongeacht haar marktsegment. Het huren van glasvezel is een strategische investering die inhoudt dat men betere prestaties krijgt tegen lagere kosten. Bedrijven die ervoor kiezen op deze technologie over te stappen, beseffen dat de verkregen voordelen opmerkelijk zijn.  

De kosten van glasvezelkabels, componenten en hardware worden steeds betaalbaarder. De kosten voor de installatie van glasvezel zijn hoger dan die voor koperdraad door de vaardigheid die vereist is bij het installatieproces, maar op lange termijn zijn de kosten veel lager. Het kan over het algemeen tegen lagere kosten worden onderhouden, omdat er minder onderhoud nodig is en er minder hardware nodig is om het netwerk op te bouwen. 

Hiermee is het duidelijk dat het inhuren van glasvezel de meest interessante optie is voor bedrijven die hun capaciteit en werkingsniveau willen verhogen. Glasvezel is een blijvertje en brengt voordelen voor iedereen die zich eraan houdt. 

Bouwupdate woontoren NELSON; vloer begane grond gestort Lokaal nieuws woensdag 17 mei 2023

Bouwupdate woontoren NELSON; vloer begane grond gestort

De allereerste contouren van de iconische woontoren NELSON in Arnhem worden zichtbaar. Gisteren werd een grote funderingsplaat van ca. 810 m3 beton gestort. De stort duurde de hele dag en er werd tot laat in de avond gevlinderd. Aankomende week wordt er gestart met het storten van de kelderwanden.  

BEKIJK DE FILM HIER

Stoer, statig en imposant torent NELSON uit over de Stadsblokken en uiterwaardenpark Meinerswijk in Arnhem. De iconische woontoren aan de voet van de Mandelabrug oogt als een diamant aan de dijk en vertelt de mooiste verhalen. Over de mensen die er wonen, de bruisende stad, de meanderende rivier en de weidse natuur. NELSON werpt de blik vooruit. Op een dynamische toekomst met een hoofdrol voor duurzaam, comfortabel, ruim en eigentijds wonen op een unieke locatie. Dat is het verhaal van NELSON. Wat wordt jouw verhaal?

Schrijf in op het bouwnummer van jouw voorkeur! Lokaal nieuws dinsdag 09 mei 2023

Schrijf in op het bouwnummer van jouw voorkeur!

Wonen in Tuyn in Arnhem. Schrijf je in als belangstellende en schrijf je in op het bouwnummer van jouw voorkeur tijdens de pre-sale.

Woningaanbod
Het plan Tuyn ligt in Schuytgraaf Arnhem in locatie 3.0 het noorden van Schuytgraaf. Deze nieuwe woonplek bestaat uit 25 koopwoningen, waaronder rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en rug-aan-rug woningen. Koopsommen vanaf € 345.000, - v.o.n. 

Bekijk HIER de verschillende woningtypes.

Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat je kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van jouw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en op basis van de vanaf-prijzen. Tijdens deze pre-sale heb je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en jouw woonwensen. 

Hoe werkt online inschrijven?
Via de button interesse op deze website registreer je je als geinteresseerde in het project Tuyn. Hiermee maak je een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ jouw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. 

Sluiting pre-sale
De tijd tussen pre-sale en de start van de verkoop gebruiken wij om de verkoopdocumenten af te ronden, eventuele woonwensen aan te passen en afspraken te maken met de showroom voor sanitair en keuken. Wanneer de pre-sale sluit, start de verkoop. Dit is het moment dat de definitieve verkooptekeningen en koopsommen bekend zijn. Wij verwachten dit eind juni 2023 gereed te hebben. Ben je ingeschreven, dan ontvang je van ons 1 week van tevoren een nieuwsbrief waarin dit nader wordt toegelicht. 

Met veel belangstelling kijken wij uit naar jouw inschrijving zodat we weten welk woningtype jouw voorkeur heeft. 

Twijfelt u over nieuwbouw? Kom zaterdag 13 mei langs tijdens de VanWonen Dag van de Nieuwbouw! Lokaal nieuws woensdag 03 mei 2023

Twijfelt u over nieuwbouw? Kom zaterdag 13 mei langs tijdens de VanWonen Dag van de Nieuwbouw!

In de media is ‘nieuwbouw’ momenteel een actueel onderwerp, maar hoe zit dit nu eigenlijk echt? Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen wij u graag meer over het actuele woningaanbod in de regio Arnhem en Nijmegen. Ons verkoopteam staat tussen 10:00 uur en 14:00 uur klaar om u te voorzien van meer informatie en om uw eventuele vragen te beantwoorden. Wij ontvangen u graag op ons kantoor aan Thermionpark 5 in Nijmegen.

 

Ook kinderen zijn van harte welkom. VanWonen zorgt voor een creatieve activiteit voor kinderen tussen 10:30 en 12:30 uur, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Graag tot dan!

Twijfel je over nieuwbouw? Kom zaterdag 13 mei langs tijdens de VanWonen Dag van de Nieuwbouw! Lokaal nieuws woensdag 03 mei 2023

Twijfel je over nieuwbouw? Kom zaterdag 13 mei langs tijdens de VanWonen Dag van de Nieuwbouw!

In de media is ‘nieuwbouw’ momenteel een actueel onderwerp, maar hoe zit dit nu eigenlijk echt? Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen wij graag meer over het actuele woningaanbod in de regio Arnhem en Nijmegen. Ons verkoopteam staat tussen 10:00 uur en 14:00 uur klaar om je te voorzien van meer informatie en om eventuele vragen te beantwoorden. Wij ontvangen je graag op ons kantoor aan Thermionpark 5 in Nijmegen.

Ook kinderen zijn van harte welkom. VanWonen zorgt voor een creatieve activiteit voor kinderen tussen 10:30 en 12:30 uur, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Graag tot dan!

De pre-sale is gestart! Lokaal nieuws dinsdag 18 april 2023

De pre-sale is gestart!

De pre-sale is gestart en er kan worden ingeschreven op het bouwnummer van jouw voorkeur!

Woningaanbod
Het plan Overbos ligt in Schuytgraaf Arnhem in locatie 3.0 het noorden van Schuytgraaf. Deze nieuwe woonplek bestaat uit 26 koopwoningen (6 tweekappers en 20 rijwoningen) en 27 vrije sector huurwoningen. De architectuur in dit stoere plan bestaat uit een combinatie van hout en steen (licht metselwerk). 

Bekijk HIER de verschillende woningtypes.

Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat je kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van jouw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en op basis van de vanaf-prijzen. Tijdens deze pre-sale heb je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en jouw woonwensen. 

Hoe werkt online inschrijven?
Via de button interesse op de website www.woneninoverbos.nl registreer je je als geïnteresseerde in het project Wonen in Overbos. Hiermee maak je een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ jouw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. 

Sluiting pre-sale
De tijd tussen pre-sale en de start van de verkoop gebruiken wij om de verkoopdocumenten af te ronden, eventuele woonwensen aan te passen en afspraken te maken met de showroom voor sanitair en keuken. Wanneer de pre-sale sluit, start de verkoop. Dit is het moment dat de definitieve verkooptekeningen en koopsommen bekend zijn. Wij verwachten dit in juni 2023 gereed te hebben. Heb je je ingeschreven op deze website, dan ontvang je van ons 1 week van tevoren een nieuwsbrief waarin dit nader wordt toegelicht. 

Er is groen licht voor Wonen in Ent! Lokaal nieuws vrijdag 14 april 2023

Er is groen licht voor Wonen in Ent!

We hebben ontzettend mooi nieuws: We hebben het voornemen te starten met de bouw en wel in oktober dit jaar! Starten met bouwen in oktober betekent een prognose oplevering in het vierde kwartaal van 2024. Dat worden nog eens mooie kerstdagen... 

Eén van de laatste woonkansen
Ook zin in een prachtig vooruitzicht? Compleet, hagelnieuw, gasloos, comfortabel én groen wonen in één van de laatste nieuwe stukjes van Schuytgraaf? Op dit moment zijn er nog een klein aantal bungalows, tweekappers en boswoningen beschikbaar. Dit is je kans die je nu moet pakken!

Wonen in Ent is wonen in het groen en aan het water. Een passende architectuur met pure vormen, gebouwd met natuurlijke materialen en kleurstellingen, uitspringende details met een complete en luxe afwerking. De woningen in Ent hebben een luxe inbouwkeuken en sanitair, zijn 'smarthome ready' en de zolderverdieping is al deels ingericht. De oprit is volledig bestraat, de erfafscheiding wordt aangebracht en de rijwoningen hebben zelfs een eigen post(pakket)kast in de voortuin. Al deze extra's zijn bij de koopsom inbegrepen. 

Aanbod
In Wonen in Ent komen in totaal 56 woningen: 10 rijwoningen, 8 hoekwoningen, 12 (geschakelde) semi-bungalows, 18 tweekappers en 8 vrijstaande woningen.

Ben je benieuwd naar de woningen? Klik hier voor alle woningtypes en bouwnummers. Om een goede indruk te krijgen van het project delen wij graag deze video:

Schrijf je in op het bouwnummer van je voorkeur!
Schrijf je in als belangstellende op deze website via de button ‘interesse’. Je kan dan een account aanmaken in ‘Mijn VanWonen’. In dit account vind je de button ‘online inschrijven‘ waar je je voorkeur voor een of meerdere bouwnummers kan aangeven.

Verwachting start bouw
We verwachten in het tweede kwartaal van 2023 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Heb je vragen?
Neem gerust contact op met Maarten de Jong op 06-51874951 of email: maartendejong@vanwonen.com

Wekelijks inloopuur | Schuytgraaf informatiecentrum Lokaal nieuws woensdag 12 april 2023

Wekelijks inloopuur | Schuytgraaf informatiecentrum

In de maand mei kun je elke vrijdag tussen 16.00 - 17.00 uur je laten informeren hoe het is om te Wonen in Ent. Het verkoopteam kan je hier alles over vertellen. Kom geheel vrijblijvend elke vrijdag tussen 16:00 en 17:00 uur naar het inloopuur in het Schuytgraaf infocentrum bij Omnibus in Arnhem (Pallas Atheneplein 2). Loop jij even binnen? Wij zien je graag.

Informatiemiddag NELSON op donderdag 20 april van 15.00 uur tot 16.30 uur - vrije inloop Lokaal nieuws dinsdag 04 april 2023

Informatiemiddag NELSON op donderdag 20 april van 15.00 uur tot 16.30 uur - vrije inloop

Wil je vrijblijvend alles weten over het project NELSON? Dat kan!
Kom op donderdag 20 april naar het kantoor van Willemsen makelaars in Velp, aan de Rozendaalselaan 8. 

Ben jij benieuwd naar de appartementen? Je kan vrijblijvend de brochure ophalen op donderdag 20 april. 
 
Wie is NELSON? 
Stoer, statig en imposant torent NELSON uit over de Stadsblokken en uiterwaardenpark Meinerswijk in Arnhem. De iconische woontoren aan de voet van de Mandelabrug oogt als een diamant aan de dijk en vertelt de mooiste verhalen. Over de mensen die er wonen, de bruisende stad, de meanderende rivier en de weidse natuur. NELSON werpt de blik vooruit. Op een dynamische toekomst met een hoofdrol voor duurzaam, comfortabel, ruim en eigentijds wonen op een unieke locatie. Dat is het verhaal van NELSON. Wat wordt jouw verhaal? 

Hypotheek
Heb je recent een hypotheekberekening laten maken? De rente is de afgelopen periode gestegen en daarom adviseren wij je om een actuele toetsing te doen. Dan weet je ook of je het appartement van jouw voorkeur kunt kopen. Graag verwijzen wij je naar Het Hypotheekhuis. Zij weten alles over de financiering in dit project.

Bestaande woning
Ben je benieuwd wat jouw eigen woning waard is? Of is dit belangrijk voor de keuze die je eventueel wilt maken in Nelson? Voor alle vragen over de verkoop, de waarde én het gehele proces van je eigen woning kan Willemsen makelaars je alles vertellen. Zij zijn specialist in het complete proces en helpen je dan ook graag verder met al je vragen.

Woonadvies
Wil je graag een volgende stap zetten in je wooncarrière? Misschien wel naar één van de appartementen van Nelson? Maar vind je het lastig waar te beginnen of vraag je je af hoe het allemaal in zijn werk gaat? Vraag een vrijblijvend woonadvies aan bij Willemsen makelaars. In het woonadvies komen vraagstukken aan bod zoals;
·        Wat is mijn eigen huis waard?
·        Hoe werkt een overbruggingsfinanciering?
·        Hoe werkt het kopen van een nieuwbouwappartement?
·        Wat is de huidige rentestand?
·        Kan ik mijn huidige hypotheekrente meenemen naar een nieuwbouwappartement?
Allemaal vragen waar we je antwoord op kunnen geven.  

Het is een vrije inloop, je kunt de brochure ontvangen en het verkoopteam staat klaar om eventuele vagen te beantwoorden.
Graag tot 20 april aanstaande!
 

Terugblik Ent Event | vrijdag 10 maart Lokaal nieuws maandag 13 maart 2023

Terugblik Ent Event | vrijdag 10 maart

We kijken terug op een geslaagde vrijdagmiddag.

Onder het genot van een kop koffie met wat lakker hebben belangstellenden, optanten en klanten zich tegoed gedaan aan alle informatie die voorhanden was. Er waren activiteiten in verschillende ruimten. De architect en de aannemer hebben non-stop belangstellenden meegenomen in de ontwikkeling van dit prachtige plan.De interieurstylisten hebben de woonbeleving aangewakkerd en gestimuleerd, Frits hypotheken heeft verteld over de vormen van financiering en het verkoopteam heeft belangstellenden meegenomen in de voordelen van wonen in Ent. Nieuw deze middag is de animatie van de boswoningen. Met deze animatie voel je hoe het is om te Wonen in Ent. 

Lukte het jou niet hierbij aanwezig te zijn, maar heb je wel vragen. Bel of mail met Willeke en stel ze gewoon. 

Bricks of Arnhem op bezoek bij bouw NELSON Lokaal nieuws donderdag 09 maart 2023

Bricks of Arnhem op bezoek bij bouw NELSON

Bricks of Arnhem wil jou de schoonheid van de stad Arnhem laten zien en brengt daarom de stad op geheel eigen wijze voor jou in beeld. 

Bekijk de stad vanuit het perspectief van Bricky, de Lego® fotograaf. 
Meer info op http://bricksofarnhem.nl/ 

Toekomstige bewoners aan het woord Lokaal nieuws vrijdag 03 februari 2023

Toekomstige bewoners aan het woord

Wij waren op zoek naar een woning voor de laatste fase in ons leven. Dat moest zijn: leeftijdsbestendig, praktisch in onderhoud, niet dichtbij industrie en drukke doorgaande wegen, natuurinclusief, dus liefst aan de rand van de gemeente. In deze tijd natuurlijk ook veel aandacht voor energiezuinigheid. Wij wonen nu in een appartement, maar willen weer in een tuin kunnen zitten. Wij vonden deze woning tenslotte hier in Schuytgraaf, in Ent. Een semi-bungalow die voldoet aan onze wensen. Vandaar dat we weinig tijd nodig hadden om tot de koop over te gaan. We hopen hier ook weer leuke sociale contacten op te bouwen, want ouder worden doe je bij voorkeur niet alleen.

Eva en John Koot

Landschapsarchitect aan het woord Lokaal nieuws maandag 30 januari 2023

Landschapsarchitect aan het woord

Wonen in het bos. Dát was de opdracht die de gemeente Arnhem meegaf voor de ontwikkeling van Ent. Maar de locatie is juist allesbehalve bosrijk. Een flinke uitdaging voor de landschapsarchitecten van MAAKspace uit Amersfoort. Karin van Essen vertelt wat je straks van je groene leefomgeving mag
verwachten.
 

Ontspannen, ontmoeten, spelen
“De plek waar Ent komt, heeft een rijke geschiedenis. Al eeuwenlang bestaat de oeverwal uit een afwisseling van bos en open ruimte. Dat zie je straks terug in Ent. Bomen domineren het beeld. Heesters en (gemengde) hagen, afwisselend in hoogte en vorm, zorgen voor prachtige doorzichten naar het water. De onderbeplanting bestaat uit bloemrijk grasland, met slingerende graspaadjes, vlonders en plekjes om te ontspannen, te ontmoeten en te spelen.’’
De natuur de wijk in “De kern van het plan wordt vormgegeven als ooibos, aansluitend op de uiterwaarden, met onder meer wilgen, populieren, elzen en essen en een grote selectie aan heesters zoals meidoorn, vlier en katwilg. Om de kavels ligt grasland met wadi’s die water opvangen en aanleiding geven om te spelen. De tuinen worden omzoomd door gemengde hagen die ook in de winter voldoende privacy bieden. Garages en bergingen worden voorzien van een groen dak, de opritten bestaan uit groenverharding en in de gevels komen nestkastjes. De natuur wordt de wijk ingetrokken, is overal om je heen en komt echt tot aan je voordeur.”

Eetbaar groen
“Bomen spelen uiteraard een belangrijke rol in het hele plan. Vandaar dat elke nieuwe bewoner van een vrijstaande woning of tweekapper een ‘boerderijboom’ zoals een tamme kastanje of een hoogstamfruitboom naar keuze in de achtertuin krijgt. Het thema is eetbaar groen. Van peer tot appel en van walnoot tot tamme kastanje. Hoe leuk zou het zijn als buren straks hun eetbare groen met elkaar gaan ruilen en delen. Niet alleen het vele groen, maar ook die sociale component maakt Ent tot een heel bijzondere buurt.”
 

Bouw van Nelson gaat van start! Lokaal nieuws woensdag 11 januari 2023

Bouw van Nelson gaat van start!

Fantastisch nieuws voor het project NELSON in Arnhem. De bouw van de appartementen gaat van start, deze maand zal de aannemer Van Grunsven starten met de eerste bouwwerkzaamheden. Verwachte oplevering en wonen vanaf eind 2024.

Zie jij jezelf al wonen op een leuke woonplek bij de Rijn?  
Ben jij op zoek naar een appartement met een fantastisch uitzicht? Dicht bij de Arnhemse binnenstad ontwikkelt gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen dé iconische woontoren NELSON! Deze woontoren heeft een geweldig uitzicht over de stad, de uiterwaarden en de rivier.

Beschikbaarheid appartementen 
Je hebt de keuze uit drie- en vierkamer appartementen. De appartementen zijn onderverdeeld in sky-appartementen, plus extra ruime topappartementen en penthouses. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar! De koopsom is vanaf € 395.000,-
Bekijk HIER welk appartement jouw voorkeur heeft! Schrijf je HIER in en geef aan naar welk bouwnummer je interesse uit gaat. Is er een appartement van jouw voorkeur beschikbaar dan word je direct uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek waarin je alle informatie krijgt.

Woonadvies
Wil je weten hoe het precies in zijn werk gaat bij de aankoop van een appartement? Vraag een vrijblijvend woonadvies aan bij Willemsen makelaars. In het woonadvies komen vraagstukken aan bod zoals;
Wat is mijn eigen huis waard?
Hoe werkt een overbrugging?
Hoe werkt het kopen van een nieuwbouwappartement?
Wat is de huidige rente stand?
Kan ik mijn huidige hypotheekrente meenemen naar een nieuwbouwappartement?

Allemaal vragen waar we jou antwoord op kunnen geven.  
Joris is te bereiken op 06-22 78 57 53 en Anneke is te bereiken op 06-53 11 87 56.
 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden