energie vergelijken

Actueel

Nieuws

uitverkocht! Lokaal nieuws woensdag 24 november 2021

uitverkocht!

Alle 23 woningen van het nieuwbouwproject OeverGroen Arnhem zijn verkocht! De verkoop startte op 21 oktober 2021 met een drukbezocht verkoopevenement. De belangstelling voor het project is groot. Er zijn meer dan 200 inschrijvingen binnen gekomen voor 23 woningen. Ter Steege Bouw Vastgoed kijkt terug op een succesvolle verkoop!
 

Een nieuwe wijk
OeverGroen Arnhem wordt een fijne plek voor de toekomstige bewoners. OeverGroen is een nieuwbouwproject in de wijk Malburgen Arnhem. Een wijk vol groen, dichtbij de oevers van de Rijn en met diverse parken in de buurt. Daarentegen is het centrum maar op 10 minuten fietsen. De architectuur van de nieuwbouwwoningen sluit mooi aan op de rest van de wijk. Bijvoorbeeld de verhoogde kappen die je verderop in de wijk ook tegenkomt. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de details in het metselwerk. Net zoals bij de woningen aan de overkant van de Vlierstaat.

Kijken naar de toekomst
De bouw van het project start al snel, namelijk volgend jaar. De woningen worden gebouwd met een casco van prefabbeton. De betonwanden van de voor- en achtergevels worden in de fabriek al voorzien van de gevelkozijnen. Ook de hellende dak elementen worden in een fabriek geproduceerd en prefab geleverd.  Prefab betekent dat de onderdelen vooraf in een fabriek of werkplaats worden gemaakt. Vervolgens worden de diverse onderdelen naar de bouwplaats gebracht en daar verder in elkaar gemonteerd. Hierdoor is de bouwtijd korter dan bij traditioneel bouwen. Kortom: zo wordt OeverGroen snel gerealiseerd en kunnen de bewoners gauw hun intrek nemen!

nu in verkoop! Lokaal nieuws donderdag 21 oktober 2021

nu in verkoop!

De 23 woningen van OeverGroen Arnhem zijn nu in verkoop én je kunt je online inschrijven! 

Heb je alle verkoopinformatie bestudeerd en wil je een woning kopen? Schrijf je in! 

Als je al een account hebt, log dan in en klik op 'digitiaal inschrijfformulier'. 

Heb je nog geen account? Maak een account aan via . Na invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Log vervolgens in op jouw account en klik op 'digitaal inschrijfformulier'. 

Zorg dat je je inschrijving vóór maandag 1 november 12:00 uur hebt verstuurd.

verkoopprocedure Lokaal nieuws maandag 18 oktober 2021

verkoopprocedure

Ook zo benieuwd naar wat er te koop komt in OeverGroen Arnhem?  
 

Op donderdag 21 oktober is het zover, de start verkoop van OeverGroen. De verkoop vindt online plaats. Dat betekent dat vanaf 21 oktober alle verkoopinformatie op de website te vinden is. 

Heb je alle verkoopinformatie goed bestudeerd en wil je graag een woning kopen? Dan heb je tot maandag 1 november 12:00 uur de tijd om je online in te schrijven. Een financiële check toevoegen aan je inschrijving is een pré.

in de buurt Lokaal nieuws maandag 18 oktober 2021

in de buurt

Genieten! Wonen in Arnhem met de natuur en stad binnen handbereik.

Zoek je een woning vlakbij de natuur, maar wil je ook dichtbij de stad blijven? Je hoeft niet meer te kiezen: nieuwbouwplan OeverGroen Arnhem heeft het beste van twee werelden. Aan de Vlierstraat in Malburgen komen 23 nieuwbouwwoningen. Lijkt het je wat? De verkoop start al héél snel.

Onder de naam OeverGroen Arnhem worden er in Malburgen 23 duurzame eengezinswoningen gebouwd, van circa 117 tot 136 m² groot. De woningen zullen qua uiterlijk goed passen bij de andere woningen aan de Vlierstraat. Lees het hele artikel op in de buurt!

start verkoop evenement Lokaal nieuws zondag 17 oktober 2021

start verkoop evenement

Alle verkoopinformatie is online beschikbaar maar vind je het fijn om je vragen fysiek aan het verkoopteam te stellen? Dat kan! 

Op donderdag 21 oktober organiseren wij van 16:00 tot 18:00 uur een start verkoop evenement. De locatie van dit evenement is La Rocca in de Rijnhal (Olympus 3, 6832 EL Arnhem). Je kunt via de ingang aan de zijkant naar binnen (zie foto). 

Wil je langskomen? Meld je dan aan. Dit doe je door in te loggen op je account op oevergroenarnhem.nl. Klik op 'start verkoop' en kies een tijdvak. het is niet wie het eerst komt, het eerst maalt dus kies een tijdvak dat jou het beste uitkomt. 

Let op: Bij binnenkomst wordt om je coronatoegangsbewijs (QR code) gevraagd.

even voorstellen: de makelaars! Lokaal nieuws vrijdag 15 oktober 2021

even voorstellen: de makelaars!

Dit zijn de verkopende makelaars van OeverGroen Arnhem! 

BMV Makelaars en Willemsen Makelaars zijn de verkopende makelaars van OeverGroen. En daar zijn we blij mee! 
Vanaf de start verkoop weet zij alle ins en outs en staan ze klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

 

BMV Makelaars
026 - 355 2100
nieuwbouw@bmvmakelaars.nl 

 

Willemsen Makelaars
026 - 445 2751
nieuwbouw@willemsen.nl

financiële check Lokaal nieuws vrijdag 15 oktober 2021

financiële check

Donderdag 21 oktober start de verkoop van 23 woningen in OeverGroen. 

Je kunt je tot maandag 1 november 12:00 uur online inschrijven voor een woning. Een financiële check toevoegen aan je inschrijving is een pré. Maak een afspraak bij Buro Philip van den Hurk of Het Hypotheekhuis of plan een gesprek in bij een hypotheekadviseur naar eigen keuze. Wees voorbereid op je inschrijving!

zet donderdag 21 oktober in de agenda! Lokaal nieuws donderdag 07 oktober 2021

zet donderdag 21 oktober in de agenda!

Op donderdag 21 oktober start de verkoop van de 23 woningen in OeverGroen. 

De start verkoop vindt online plaats. Dat betekent dat op 21 oktober alle verkoopdocumentatie op de website te vinden is.

meer over de woningen Lokaal nieuws woensdag 06 oktober 2021

meer over de woningen

In OeverGroen komen 23 nieuwbouwwoningen: 15 tussenwoningen, 6 hoekwoningen en 2 hoekwoningen met zij-aanbouw. Vandaag vertellen we je meer over de woningen.In OeverGroen komen 23 nieuwbouwwoningen: 15 tussenwoningen, 6 hoekwoningen en 2 hoekwoningen met zij-aanbouw. Vandaag vertellen we je meer over de woningen.

gebruiksoppervlakte circa 117 - 136 m²
kaveloppervlakte circa 113 - 175 m²
prijzen van € 327.500 - € 389.000 v.o.n.
begane grond is uit te bouwen met 1,20 m 
3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolderverdieping 
inclusief complete badkamer en toilet 
duurzame woningen met onder andere een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen

 

OeverGroen ligt ideaal Lokaal nieuws donderdag 30 september 2021

OeverGroen ligt ideaal

In OeverGroen is het heerlijk wonen. Wie hier woont, wandelt zo naar Strand Zuid, de oevers van de Nederrijn of natuurgebied Meinerswijk. Óf je steekt de brug over en geniet van alles wat het bruisende centrum van Arnhem te bieden heeft. Er komen 23 woningen, verdeeld over vier blokken.   

15 tussenwoningen 
6 hoekwoningen 
2 hoekwoningen met zij-aanbouw (bouwnummers 19 en 20) 

Voor ieder wat wils dus! 

eerste beelden OeverGroen Lokaal nieuws donderdag 30 september 2021

eerste beelden OeverGroen

In OeverGroen woon je ontspannen met de natuur heel dichtbij en alle voorzieningen binnen handbereik. Kies jij voor het beste van twee werelden? 

Daarbij ben je met 10 minuten fietsen in bruisend Arnhem én zit je zo op de snelweg richting Nijmegen, Zutphen en Ede. Reis je met het openbaar vervoer? De bushalte waar buslijn 14 stopt, vind je om de hoek. De bus rijdt van Arnhem Centraal Station naar Nijmegen. Ideaal!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden