Saksen Weimar

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 665.000,- tot € 1.095.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 169m2

Over dit project

ONZE AMBITIE: DUURZAAM BOUWEN MET CLT
Onbegrensde mogelijkheden in hout

Met de AppèlPlaats willen we grenzen verleggen. Als het namelijk kan, wordt het kleinschalige gebouw niet traditioneel in beton en staal gebouwd, maar grotendeels met Cross Laminated Timber (CLT), ofwel kruislaaghout. Bouwen met CLT is uitgesproken milieuvriendelijk. De geprefabriceerde panelen zijn sterk en licht van gewicht en hebben een hoge isolatiewaarde. Het materiaal veroorzaakt geen CO² uitstoot, maar slaat CO² juist op. Bovendien is CLT volledig recyclebaar. Voor u als bewoner biedt hout tal van indelings- en inrichtingsmogelijkheden. Daarnaast draagt hout bij aan een aangenaam en comfortabel binnenklimaat. Onze duurzaamheidsambities zijn hoog, op de AppèlPlaats maken we ze waar.

10 APPARTEMENTEN EN EEN PENTHOUSE
De AppèlPlaats spreekt zonder meer tot de verbeelding. In totaal komen er tien appartementen, twee per verdieping, met als kroon op het torentje een zeer exclusief penthouse. De appartementen worden ruim, comfortabel, energiezuinig en zeer sfeervol. Elk appartement heeft de ruimte voor drie ruime slaapkamers, een geweldige woonkamer met open keuken en een ruim en op het westen georiënteerd terras dat vrij uitkijkt over het groen en de wijk. Privacy voor u als bewoner en voor uw buren staat centraal bij het ontwerp van het torentje. En daarmee wordt de AppèlPlaats een geweldig slotakkoord op Saksen Weimar.

DE EERSTE INSCHRIJFPERIODE IS VOORBIJ
De eerste inschrijfperiode is inmiddels gesloten. U kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat. Inschrijven voor een appartement doet u door het digitale inschrijfformulier in uw persoonlijke online account in te vullen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Saksen Weimar
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 11 beschikbaar
Prijs
€ 665.000,- tot € 1.095.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden