Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Buitenplaats Koningsweg

Arnhem - Schaarsbergen
Archief

€ 65.000,- tot € 795.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
35 - 270m2
Kaveloppervlak
74 - 375m2
Inhoud
190 - 965m3

Over dit project

100% VERKOCHT EN OPGELEVERD!

KKN 1, 2 en 3 - Herenhuizen in het Bos

Direct bij de ingang van Buitenplaats Koningsweg, in een fraai beukenbos, zullen drie bouwblokken verrijzen met elk zeven geweldige herenhuizen. Onder de woningen kun je parkeren en vanaf je privé-vlonder loop je zo het bos in. Wat een heerlijke plek om te wonen.

Voor KKN 1, 2 en 3 is een groot aantal verschillende woningtypes ontwikkeld. Op de kop van elk gebouw komen woningen met een beukmaat van ca 5.80 m - ca 5.90 m. Daartussen vier woningen met een beukmaat van ca 5.10 m en één woning met een beukmaat van ca 5.30 m. Alle woningen zijn binnenmaats 10,75 m diep. Doordat de woningen half verhoogd zijn, ligt je huis 1.00 m boven het maaiveld waardoor je dus ook vanuit die hoogte uitzicht hebt op het bos.

Ook kan gekozen worden voor een splitlevel woning, een woning met een vide of een volledige drielaagse woning. In de videwoningen kan gewoond worden op de eerste verdieping, waardoor er beneden een werkkamer gerealiseerd kan worden. De verschillende woningen zullen een speelse en gevarieerde gevel opleveren, opgezet vanuit een grid dat ontwikkeld is door architect MVRDV. Binnen dit grid worden ramen, deuren en dakelementen toegevoegd zoals zonnepanelen.

De drie blokken zullen worden gebouwd op de plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog de militaire kazernegebouwen KKN 1, 2 en 3 stonden; middenin het bos. De nieuwe gebouwen krijgen hetzelfde volume en dezelfde contouren als de historische ensembles van weleer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenplaats Koningsweg
Woningen
0 van 11 beschikbaar
Prijs
€ 65.000,- tot € 795.000,-
Type woningen
Herenhuis

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden