energie vergelijken

Buitenplaats Koningsweg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Schaarsbergen
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
35 - 270m2
Kaveloppervlak
74 - 375m2
Inhoud
190 - 965m3

Over dit project

Verscholen in het groen, aan het oog onttrokken, en bijna net zo gecamoufleerd als tijdens de oorlogsjaren, biedt Buitenplaats Koningsweg een geweldig thuis voor creatieve bewoners.

De twee gebouwen KKN 7a en KKN 7b, die samen de officiersmess vormden, bieden volop ruimte aan creatieve ondernemers die wonen en werken willen combineren. In beide gebouwen komen in totaal zeven woningen en zeven aparte ateliers, allemaal anders ingedeeld en verschillend in oppervlakte. In KKN 7a en 7b worden wonen en werken gescheiden. De woningen in KKN 7a liggen rondom een gezamenlijke binnentuin, terwijl de ateliers - waarvan er zich één in KKN 7a bevindt en zes in KKN 7b - juist aan de parkeerzijde gesitueerd zijn. Hier ontstaat een werkplein waarop alle ateliers, met uitzondering van het atelier behorende bij woning 5, uitkijken.

De woningen variëren in woonoppervlak. Ze hebben twee woonlagen met op de verdieping een dakkapel. Het is mogelijk om op de begane grond een slaapkamer met badkamer te realiseren. Ook een vide behoort tot de mogelijkheden. De ateliers variëren in grootte van ca. 39 m2 tot 66 m2. Er wordt een groot parkeerterrein aangelegd voor gemeenschappelijk parkeren. Ideaal voor de bereikbaarheid van zowel de woningen als de ateliers!

De verkoop is gestart!
De verkoop van de woningen in KKN 7A en 7B op Buitenplaats Koningsweg is gestart. Na een succesvolle verkoop van de andere woningen op Buitenplaats Koningsweg, waaronder KKN 6, is dit je laatste kans op een unieke te transformeren woning. Je hebt de keuze uit zeven woningen met ieder een eigen atelier. Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan snel in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenplaats Koningsweg
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
35
Prijs
€ 250.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
Geschakeld, Overig

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden