Buitenplaats Koningsweg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Schaarsbergen
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
35 - 270m2
Kaveloppervlak
74 - 375m2
Inhoud
190 - 965m3

Over dit project

Verscholen in het groen, aan het oog onttrokken, en bijna net zo gecamoufleerd als tijdens de oorlogsjaren, biedt Buitenplaats Koningsweg een geweldig thuis voor creatieve bewoners.

Nog nauwelijks voorstelbaar, verstild en verscholen gelegen in bos en heide, onder lanen tussen bloemen. Het is de combinatie van in de ochtend voor het werk nog een ree in het veld zien en het wonen in het idyllische landhuis van een Duitse officier. Het lieflijke landschap dat de resultante is van eeuwenlange roofbouw en ontginningsdrift, die dit gebied tot een buitengewone ervaring maakt.

Buitenplaats Koningsweg is momenteel volop in ontwikkeling. Wel is duidelijk dat er in de toekomst ruimte zal zijn voor een verscheidenheid aan functies. Heeft u interesse? Schrijf u dan in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenplaats Koningsweg
Koopwoningen
35
Prijs
€ 250.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
Overig

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden