De SPYKERIJ

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

€ 350.000,- tot € 750.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

DE SPYKERIJ - TYPISCH SPIJKERKWARTIER

Binnenkort starten we met de verkoop van een geweldig plan op een fantastische plek; DE SPYKERIJ. Deze plek aan de Rietgrachtstraat wordt dé nieuwste hotspot in het Spijkerkwartier én Arnhem. Het Spijkerkwartier is een geweldig gezellige buurt aan de rand van het bruisende Arnhemse stadscentrum en het plan wordt kleurrijk, creatief en dynamisch; typisch Spijkerkwartier dus.

De Spykerij wordt een binnenstedelijk nieuwbouwplan met stoere, stadse woningen en appartementen rondom een nieuwe verborgen Spijkertuin, midden in de bestaande woonwijk. De naam DE SPYKERIJ is ontleend aan de voormalige drukkerij, net als de namen van de 5 bouwblokken die elk zijn vernoemd naar een druklettertype. In alles ademt DE SPYKERIJ die typische sfeer waar het Spijkerkwartier zo bekend om staat.

In DE SPYKERIJ komen 65 moderne en energiezuinige appartementen en 9 geweldige grondgebonden woningen die allemaal weer net even anders zijn. Er is keus uit appartementen in uiteenlopende woonoppervlaktes en prijsklassen, verdeeld over verschillende bouwblokken. Van lekker compact startersappartement tot zeer luxueus penthouse. Aan de Rietgrachtstraat komt een blok met 5 stoere en statige herenhuizen die helemaal passen bij de robuuste architectuur van het Spijkerkwartier. De bouwblokken liggen rondom een weelderige verborgen stadstuin, typisch Spijkerkwartier.

Blok Arial - 5 herenhuizen
Deze vijf statige en stoere herenhuizen met een woonoppervlak van ca. 132 m2, vind je aan de Rietgrachtstraat. De architectuur van de woningen sluit aan op het authentieke karakter van het Spijkerkwartier, vormgegeven in een modern jasje. De woningen hebben vier woonlagen en zes kamers met op de begane grond een terras met pergola, dat overgaat in de prachtig ingerichte binnentuin. Op de bovenste verdieping bevindt zich ook een zonnig dakterras.

Blok Bodoni - 16 appartementen
Het Spijkerkwartier dankt zijn naam aan de zogenaamde Spijkers. Dat waren opslagloodsen aan de rand van de stad. In complex Bodoni zie je architectuur van die oude Spijkers terugkomen. Op de eerste vijf verdiepingen van het gebouw komen 14 appartementen met ruime balkons en een woonoppervlak van ca. 60-106 m2. Op de bovenste verdieping bevinden zich twee riante penthouses van maar liefst 115 m2.

Blok Calibri - 4 stadswoningen
Ze ogen stoer en industrieel, de vier stadswoningen van type Calibri, die met hun voorzijde aan de groene binnentuin liggen en aan de achterzijde een privétuin hebben. Het zijn fijne en ruime familiewoningen die volop leefruimte en woonplezier bieden verdeeld over drie verdiepingen. Het woonoppervlak bedraagt ca. 127 m2 en dankzij het platte dak ontstaat op de bovenste verdieping een fraaie en functionele ruimte die je kunt indelen zoals jij dat wilt.

Blok Didot - 21 appartementen
Ben je starter en wil je graag wonen in DE SPYKERIJ? In complex Didot komen in totaal 18 appartementen met een woonoppervlak van 63 m2 en een balkon op het zuiden. Daarnaast komen er drie wat duurdere terrasappartementen in dit gebouw met een lekker zonnig terras. Welke type je ook kiest, vanuit alle appartementen heb je een prachtig uitzicht over het groene binnenterrein.

Blok Ecru - 28 sociale huurappartementen
Ecru is een appartementengebouw van vijf lagen op de splitsing van de Rietgrachtstraat, de Dijkstraat en de Singelstraat. Hier komen 28 sociale huurappartementen die tzt worden verhuurd door Volkshuisvesting Arnhem.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De SPYKERIJ
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Start verhuur
2024 (3e kwartaal)
Woningen
0 van 46 beschikbaar
Prijs
€ 350.000,- tot € 750.000,-
Type woningen
Appartement, Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden