Schuytse Schans - koopwoningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Met het nieuwbouwproject Schuytse Schans in Arnhem komt er in Schuytgraaf de volgende stap voor jou in zicht! De verkoop start naar verwachting in het vierde kwartaal van 2020. Dit is jouw kans om in Schuytgraaf stedelijk, groen én centraal te wonen. De in totaal 48 woningen komen te liggen in de populaire nieuwe woonwijk Schuyts Kwartier, gunstig gelegen ten opzichte van het treinstation, de voorzieningen van winkelcentrum Schuytgraaf en de snelwegen. Kortom: je woont in Schuytse Schans heerlijk centraal én je bent altijd snel op je plek van bestemming!

Er komt een gevarieerd aanbod van ruimtelijke en efficiënte woningen: van tussen- en hoekwoningen tot twee- en driekappers. Wat de woningen zo efficiënt maakt? Door bijvoorbeeld regelmatig gebruik te maken van platte daken ontstaat er – naast een stoere industriële uitstraling – veel bruikbare woonruimte. 

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schuytse Schans - koopwoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 26 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden