Transzoom Arnhem

Arnhem
Archief

€ 450.000,- tot € 695.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 196m2

Over dit project

KOM WONEN OP DE NIEUWE HOTSPOT VAN ARNHEM

In hartje centrum van Arnhem verrijst een ruim en luxe wooncomplex met een opvallende, klassieke architectuur. Het pand herbergt 6 appartementen en 9 stadsvilla’s van elk maar liefst vier woonlagen. Alle woningen hebben een eigen privéparkeerplaats en dat midden in het centrum. Je woont hier letterlijk met alle voorzieningen op loopafstand!

stadsvilla of appartement

Transzoom is een kleinschalig nieuwbouwproject met zes appartementen aan de Sint-Jansbeek en negen stadsvilla’s. Allemaal ruim, luxe, met eigen parkeerplek(ken) en buitenruimte.

Hartje centrum

Transzoom ligt midden in een compleet vernieuwd stadsgebied. Je hebt hier alles bij de hand om lekker te leven. Het filmhuis, cafés en terrasjes, restaurants, trendy winkels in onder andere de Bakkerstraat, de gezellige Rijnkade en het NS-station; alles is slechts een paar minuten lopen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Transzoom Arnhem
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15
Prijs
€ 450.000,- tot € 695.000,-

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden