Nieuwbouw Veluwestraat

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

Over dit project

EEN PARKACHTGE WOONOMGEVING DIE DE BUURT VERRIJKT
Op een prachtige plek aan de Veluwestraat in Arnhem, waar nu de Rijn IJssel-school staat, komt straks een kleinschalig woonbuurtje waar groen, ontmoeten en diversiteit centraal staan. Het ontwikkelkader voor de nieuwbouw aan de Veluwestraat is samen met omwonenden en belanghebbenden gemaakt. Ook bij de verdere ontwikkeling worden belanghebbenden en buurtbewoners betrokken. Zo ontstaat een parkachtige woonomgeving die de buurt verrijkt.

DE NIEUWBOUW KOMT IN EEN PARKACHTIGE SETTING
Van oudsher zijn er veel landgoederen in de buurt en daardoor zijn er tussen de woningen veel parken te vinden. Via allerlei zichtlijnen beleef je dit groen, ook vanaf de Veluwestraat. We vinden het belangrijk de parkzone te behouden én te versterken, dus dit nemen we mee in de ontwikkeling van de nieuwbouw aan de Veluwestraat.

Bekijk de projectwebsite voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwbouw Veluwestraat
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden