Zuydereiland Arnhem

Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
146 - 202m2
Kaveloppervlak
227 - 601m2

Over dit project

DIT IS ZUYDEREILAND. EEN UNIEK STUKJE ARNHEM AAN HET WATER. DE PLEK WAAR JE ZELF BEPAALT HOE JOUW DROOMHUIS ERUIT ZIET. HIER BOUW JE EEN WONING MET EEN COMPLEET EIGEN KARAKTER BINNEN EEN WIJK IN ÉÉN STRAKKE STIJL. DAT IS WONEN ZOALS JIJ DAT WILT.

Wat is jouw ideale thuis? Dankzij de kubistische architectuur van Zuydereiland stel je het simpelweg samen. Dakterras of balkon? Een zolder of volledige extra woonlaag? Voeg modules toe, laat ze weg, plaats ze op de juiste plek. Zo creëer je zelf de perfecte woonplek in de meest eigentijdse wijk van Arnhem. Met de ruimte van een vrijstaand huis en de rust van wonen aan de plas. Voel je thuis in de gevarieerde eenheid van Zuydereiland.

Kijk op de website voor meer informatie en schrijf je in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuydereiland Arnhem
Koopwoningen
19
Type woningen
Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden