Nieuwe Kadekwartier - Rijnkade

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

De bouwproductie van Nieuwe Kadekwartier is op gang. Na jarenlange intensieve voorbereidingen en in aansluiting op de restauratie van de voormalige PGEM-gebouwen aan de Van Oldenbarneveldtstraat, is de bouw van het eerste cluster nieuwe woningen van start gegaan. De realisatie van een groot aantal woningen, dicht tegen de binnenstad van Arnhem, is een positieve impuls voor de stad Arnhem en levert een bijdrage aan herstel van de bouwproductie in de regio.

Nieuwe Kadekwartier wordt een complete nieuwe woonlocatie in de gemeente Arnhem. Dicht bij het bruisende stadshart met haar grote aanbod aan winkels en het complete culturele aanbod op loopafstand bereikbaar, verrijzen meer dan 800 woningen en appartementen, waarvan een groot aantal uitzicht krijgt op de Rijn en haar wijde omgeving. Het plan kenmerkt zich door straten met stadswoningen, ruimte, groen en parkeervoorzieningen. Naast een compacte commerciƫle strip voor de eerste levensbehoeften, worden ook circa veertig zorgappartementen gebouwd.

Nieuwe Kadekwartier wordt met een ruim aanbod aan betaalbare energiezuinige woningen, een voorbeeldproject voor milieu- en energiebewuste stadswijken. De woningen en appartementen worden zowel in de verhuur als in de verkoop in diverse prijsklassen gerealiseerd.

De grondsanering van het gebied is in 2014 afgerond en met de complete vernieuwing van de Westervoortsedijk ontstaat een fraaie uitnodigende toegangsweg naar het centrum van de stad.

In Rijnkade, het gebied tussen de Westervoortseijk, Nieuwe Kade, Veilingstraat en Badhuisstraat komen ca. 380 woningen en appartementen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Kadekwartier - Rijnkade
Koopwoningen
170
Huurwoningen
220
Type woningen
(Patio)Bungalow, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Bijkeuken, Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden