energie vergelijken

Overbos

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

VanWonen ontwikkelt in het plan Overbos in Schuytgraaf 26 koopwoningen en 27 vrije sector huurwoningen. De woningen in dit stoere plan hebben een combinatie van hout en steen (licht metselwerk) en aluminium banden. Een robuust en stoere bouwmassa met een stedelijk karakter. Er worden houten verticale lamellen toegepast. Het accent komt in dakvlak te liggen door dakkap materialen en de strakke detaillering van de overgang van gevel naar dak.

Overbos is onderdeel van Locatie 3.0, een ruime en groen opgezette buurt waarbij duurzaam en comfortabel wonen perfect samenkomen. Schuytgraaf wordt ook wel ‘Arnhem in de Betuwe’ genoemd. In deze nieuwe wijk worden ruim 6750 woningen gebouwd in 27 karakteristieke buurten. Schuytgraaf onderscheidt zich van andere nieuwbouwwijken, doordat alle buurten een eigen karakter hebben. Dit zorgt voor een verrassende variatie in woningen en straten.

Wil je ook wonen in Overbos? Meld je aan via www.woneninoverbos.nl. We houden je dan van de laatste ontwikkelingen op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Overbos
Koopwoningen
26
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden