Tuyn

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 345.000,- tot € 828.950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
84 - 188m2
Kaveloppervlak
125 - 522m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Op een schitterende plek, grenzend aan het rivierenlandschap en naast een nieuw aan te leggen bos woon je dadelijk in Tuyn. In de natuur, op het boerenerf of met een schitterend uitzicht over het groen. Ruime, duurzame gezinswoningen, geïnspireerd door het landelijke karakter van de streek, met heerlijke tuinen. Tuyn ligt in het groenste, noordelijkste stukje van Schuytgraaf. Toch ben je zo in de stad. Geniet van het land, de natuur en de rivier. En kom thuis achter de dijk.  

De verschillende woningtypes in Tuyn zijn ontworpen door Mix Architectuur en onderverdeeld in twee deelgebiedjes met een eigen sfeer en uiterlijk. In Wonen aan de Achterstraat staan vrijstaande woningen (type A), tweekappers (type B) en rijwoningen (type C/D), met zicht op het rivierenlandschap. Daarnaast bevindt zich het erf van de bestaande boerderij, die herontwikkeld wordt tot een kleinschalige zorginstelling. Op de plek van de oude schuur, in het bestaande groen van het erf en naast het karrespoor, worden rug-aan-rug-woningen ontwikkeld (type E). Dat is Wonen op het Erf.    

Er zijn nog woningen beschikbaar! Wil je ook wonen in Tuyn? Meld je aan via www.wonenintuyn.nl en geef het bouwnummer van jouw voorkeur door. De bouw start rond april 2024.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuyn
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
3 van 25 beschikbaar
Prijs
€ 345.000,- tot € 828.950,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden