Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

On the Hill

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 198.500,- tot € 435.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
44 - 75m2

Over dit project

Als je straks je voordeur in On The Hill opendoet… kom je dan thuis in Monnikenhuizen of op de Geitenkamp? Het is maar hoe je ernaar kijkt en eigenlijk maakt het helemaal niks uit. De plek is namelijk geweldig, met de stad op fietsafstand en gave parken en Hoogte 80 voor de deur. Hier woon je in een groene, gezellige en levendige wijk. Een bruisende smeltkroes van mensen met verschillende achtergronden. Juist het rumoer, het praatje met de buurman, de spelende kinderen aan de overkant, een BBQ in de achtertuin, een biertje drinken op de stoep… dát is echt Ernums wonen. En dat vind je On The Hill.

On The Hill is een stoer appartementencomplex met 19 moderne en energiezuinige koopappartementen in verschillende afmetingen. Van lekker compact voor starters tot serieus royaal voor stellen of senioren. Met een zonnig dakterras of een overdekt balkon en één of twee slaapkamers. In de kelder van het complex heb je een berging en achter het gebouw bevinden zich 12 parkeerplaatsen. Het gemeenschappelijke dakterras is op de derde verdieping. Een heerlijke plek om eindeloos samen te chillen. En dit is slechts een greep uit de meer dan 1001 goede redenen om te kiezen voor On The Hill.

Meer informatie

Kenmerken

Project
On the Hill
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
16 van 18 beschikbaar
Prijs
€ 198.500,- tot € 435.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Balkon
5 tot 10 m2, Kleiner dan 5 m2
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden