Nelson

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 395.000,- tot € 755.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 125m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

De verkoop is gestart! Er zijn nog appartementen beschikbaar!

In de Arnhemse wijk Malburgen, met een geweldig uitzicht over de stad, de uiterwaarden en de rivier, ontwikkelt gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen de iconische woontoren NELSON met in totaal 93 duurzame huur- en koopappartementen. Je hebt straks de keuze uit drie- en vierkamer appartementen. De appartementen zijn te verdelen in sky-appartementen plus extra ruime topappartementen en een penthouses. 

Het verhaal van NELSON prikkelt al je zintuigen. In de futuristische woontoren komen 93 appartementen, variërend in oppervlak van 50-125 m². Het gebouw telt 16 woonlagen met op de eerste 7 verdiepingen met name huurappartementen en vanaf de achtste verdieping koopappartementen. Op de veertiende verdieping komen er vier topappartementen, op de vijftiende vier  geweldige penthouses. Elk appartement heeft een fraai balkon of loggia met uitzicht over de stad of de groene omgeving.

Schrijf je in op het bouwnummer van jouw voorkeur via de website www.woneninnelson.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nelson
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
6 van 36 beschikbaar
Prijs
€ 395.000,- tot € 755.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden