energie vergelijken

Blos

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

BLOS - Schuytgraaf
Duurzaam wonen aan bos en water

bestaande uit onderstaande koopwoningen:

35 rij- en hoekwoningen
12 twee-onder-een-kapwoningen

In Schuytgraaf, ook wel “Arnhem in de Betuwe” genoemd, komt het project Blos. 47 duurzame woningen op een prachtige locatie omgeven door groen. Hier wordt natuurinclusief gebouwd. Dit betekent onder andere groene gevels en groene daken op de bergingen. Maar ook nestvoorzieningen voor verschillende vogels, vleermuizen en egels. Daarnaast is de buurt perfect bereikbaar en liggen alle voorzieningen binnen handbereik.

Bij Blos maken we gebruik van onze beproefde ‘wonen naar wens’-methode. Dat betekent dat we de toekomstige bewoners vragen mee te denken over de vormgeving van hun woning. Door mee te doen aan de uitgebreide online enquête krijg je als potentiële koper invloed op jouw woning.

Schuytgraaf

In het zuidwesten van Arnhem ligt de wijk Schuytgraaf. In totaal worden er zo’n 6.750 woningen gerealiseerd, verdeeld over 26 buurten met elk hun eigen karakter en architectuur. De landelijke ligging geeft de wijk een dorpse uitstraling, met de knusse binnenstad van Arnhem op korte afstand.

Bent u geinteresseerd in dit project? Dan kunt u zich via hier aanmelden als belangstellende; https://account.blos-arnhem.nl/
Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Willemsen Makelaars 026 - 445 2751

Meer informatie

Kenmerken

Project
Blos
Koopwoningen
47
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden