Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Cobercokwartier

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 180m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

BINNENKORT IN VERKOOP!

Wonen in Cobercokwartier; Nieuw stoer stuk stad aan de Rijn

Met een dampende latte van het naastgelegen koffiehuis in je hand struin je terug naar huis. Je werkdag zit er bijna op. Wanneer je de sleutel in het slot steekt, stapt de buurman goedlachs naar buiten. ‘Zie ik je vanavond op het plein? Dan proosten we op het weekend! Yes, natuurlijk!' Met een grote glimlach neem je plaats achter de computer. In gedachten hoor je het geroezemoes en de livemuziek op het plein al… Beleef het in Cobercokwartier, een nieuw stoer stuk stad aan de Rijn.

‘De witte motor van Arnhem’. Vraag het je Arnhemse grootouders en ze weten direct waar je het over hebt. Cobercokwartier koestert dit historisch erfgoed en geeft Arnhem deze stoere plek vol leven terug. De kenmerkende schoorsteen blijft de Arnhemse skyline typeren. De gevel van het fabrieksgebouw geeft op alle woonpleinen historisch karakter aan Cobercokwartier. De Melkfabriek is dé hotspot van de wijk met een bruisende mix van innovatieve bedrijven en creatieve ondernemers.

Wil je niets missen over de ontwikkelingen in Cobercokwartier, Arnhem?
Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief op de projectwebsite. Dan word je vanzelf op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over het nieuwbouwproject en de woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cobercokwartier
Prijs
€ 305.000,- tot € 1.000.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Overig, Penthouse, Tussenwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden