energie vergelijken

Wonen in Ent

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De woningen in Ent worden gebouwd op een van de laatste velden, echt aan de rand van Schuytgraaf. Hier beleef je het groen in optima forma. Er komen rij-, twee-onder-een-kap-, vrijstaande en levensloopbestendige woningen. Variatie genoeg!

De wijk wordt dubbel zo groen. In hart en nieren. Er worden rietkragen aangelegd, extra bomen geplant en wadi’s zorgen voor de opname van regenwater. Daar waar mogelijk worden voorzieningen gemaakt voor bijvoorbeeld insecten, vogels en vleermuizen. In de wijk is volop ruimte voor fietsers en voetgangers én elektrisch vervoer.

Je woont niet alleen aan en in het groen, maar iedere woning wordt volledig energie- en CO2 neutraal gebouwd. We doen dat bijvoorbeeld met behulp van goede isolatie, zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, warmteterugwinunits en groene daken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Ent
Koopwoningen
56
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden