Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Wonen in Ent

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 497.500,- tot € 780.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
127 - 177m2
Kaveloppervlak
180 - 382m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Er zijn nog woningen beschikbaar!

Wonen in Ent is wonen in het groen en aan het water. Een passende architectuur met pure vormen, gebouwd met natuurlijke materialen en kleurstellingen, uitspringende details met een complete en luxe afwerking. De woningen in Ent hebben een luxe inbouwkeuken en sanitair, zijn 'smarthome ready' en de zolderverdieping is al deels ingericht. De oprit is volledig bestraat, de erfafscheiding wordt aangebracht en de rijwoningen hebben zelfs een eigen post(pakket)kast in de voortuin. Al deze extra's zijn bij de koopsom inbegrepen.

Er komen rij-, twee-onder-een-kap-, vrijstaand en semi-bungalows. Variatie genoeg! Ervaar alle financieringsvoordelen van nieuwbouw én lage energiekosten in gebruik. Je zult hier comfortabel leven in de natuur en de voorzieningen dichtbij. Heb jij belangstelling? Schrijf je in op het bouwnummer van je voorkeur op de website www.woneninent.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Ent
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
11 van 56 beschikbaar
Prijs
€ 497.500,- tot € 780.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden