energie vergelijken

Huren in de Kwartiermaker

Inschrijving geopend.
Arnhem - Arnhem
Archief

€ 1.375,- p.m. tot € 1.550,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 132m2
Kaveloppervlak
97 - 185m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Nieuwbouw huurwoningen in de Kwartiermaker: Arnhem

Stoer en stedelijk, natuurinclusief en duurzaam, gezellig en levendig. Spreekt dit u aan? Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van Schuyts Kwartier, de nieuwste woonbuurt van Schuytgraaf. In Schuyts Kwartier krijgt de natuur alle ruimte en dat zorgt voor een gezonde en prettige leefomgeving voor mens en dier.

In Schuyts Kwartier ontwikkelt gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen het deelproject de Kwartiermaker. Een project van 64 nieuwe grondgebonden eengezinswoningen waarvan 43 koopwoningen en 21 huurwoningen.

Op loopafstand van het station Schuytgraaf of het winkelcentrum woont u straks in de Kwartiermaker in een kindvriendelijke wijk, aan rustige verkeersluwe woonstraatjes.

De bouw van de 21 huurwoningen is in volle gang. De huurprijzen variëren van € 1.375,- tot € 1.550,-. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 120 m2 tot ca. 132 m2.

De woningen worden gasloos gebouwd. Op de begane grond en eerste verdieping heeft u het comfort van vloerverwarming en via de zonnepanelen op het dak wekt u uw eigen stroom op. 

Graag tot ziens in de Kwartiermaker!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in de Kwartiermaker
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
21
Huurprijs (p.m.)
€ 1.375,- tot € 1.550,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden