Buitenplaats Koningsweg KKN 1, 2, 3

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Archief

€ 595.000,- tot € 795.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
156 - 188m2
Kaveloppervlak
102 - 124m2
Inhoud
646 - 740m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Direct bij de ingang van Buitenplaats Koningsweg, in een fraai beukenbos, verrijzen drie aansprekende gebouwen met elk zeven geweldige herenhuizen. Ze worden gebouwd op de plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog de kazernegebouwen KKN 1, 2 en 3 stonden.

De nieuwe gebouwen krijgen hetzelfde volume en dezelfde contouren als de historische ensembles van weleer. De gebouwen zijn gelijk aan elkaar, met elk zeven woningen die van elkaar verschillen. Bijvoorbeeld door de inhoudsmaten, de toepassing van een grote of wat kleinere vide, een splitlevel of een gespiegelde indeling. Onder de woningen kun je parkeren en vanaf je privé-vlonder loop je zo het bos in. Wat een heerlijke plek om te wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenplaats Koningsweg KKN 1, 2, 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 21 beschikbaar
Prijs
€ 595.000,- tot € 795.000,-
Type woningen
Overig

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden