energie vergelijken

OeverGroen

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

€ 327.500,- tot € 389.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 136m2
Kaveloppervlak
113 - 182m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

OeverGroen Arnhem
de gezellige stad & de rust van de natuur binnen handbereik
OeverGroen Arnhem ligt ideaal. Wie hier woont, wandelt zo naar Strand Zuid Arnhem, de oevers van de Rijn of natuurgebied Meinerswijk. Óf je steekt de brug over en geniet van alles wat het bruisende centrum van Arnhem te bieden heeft. Kies jij voor het beste van twee werelden?

wonen in Malburgen
Aan de Vlierstraat komt OeverGroen Arnhem. Een nieuwbouwplan dat Malburgen weer een stukje mooier maakt. Malburgen is volop in ontwikkeling. Een mooi moment om in te stappen. In de nazomer van 2021 willen we starten met de verkoop van de woningen. Tijd dus om je kennis te laten maken met onze plannen.

23 nieuwbouwwoningen
OeverGroen Arnhem bestaat uit 23 duurzame eengezinswoningen van circa 117 tot 136 m² groot. Er is veel aandacht besteed aan de details in het metselwerk. Net zoals bij de woningen aan de overkant van de Vlierstraat. Zo sluit alles mooi bij elkaar aan. Elke woning heeft een fijne tuin. Een prettige plek om op te groeien of om met z’n tweetjes te genieten van het goede leven.

meer weten?
Heb je interesse in een van deze mooie, duurzame nieuwbouwwoningen en wil je meer weten?
Meld je aan als belangstellende, dan houden we je op de hoogte.
Ga naar projectwebsite www.oevergroen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
OeverGroen
Koopwoningen
23
Prijs
€ 327.500,- tot € 389.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden