Uniek Wonen Arnhem

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Uniek Wonen Arnhem

Thuis tussen het groen

Je merkt het direct: de rust en rijkdom van de natuur. Je voelt je gelijk welkom in de wijk Het Dorp, dichtbij Groot Klimmendaal. Hier aan de rand van Arnhem begint het grote genieten. Wonen op een prachtige locatie en in een bosrijke omgeving. Deze geliefde wijk is volop in ontwikkeling. Met de ongeveer 100 koop- en huurwoningen die hier worden gerealiseerd, bestaande uit een mix van appartementen en grondgebonden woningen, vind je altijd wel een woning die bij jou past.


Locatie

De nieuwbouwlocatie ligt aan de noordwestkant van Arnhem, langs de Amsterdamseweg, precies tussen nationaal park de Hoge Veluwe en het centrum van Arnhem in. Hier woon je te midden van groen en tegenover het bosrijke Mariëndaal. Met nog geen vijftien minuten fietsen sta je in het hart van Arnhem of op het station. Mét alle voorzieningen als winkels, scholen en openbaar vervoer om de hoek. In Het Dorp heb je werkelijk alles om je heen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Uniek Wonen Arnhem
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden