Kwartiermaker

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de rand van Arnhem, in het ‘Betuwse’ Schuytgraaf komt de woonbuurt Schuyts Kwartier. In totaal worden de komende jaren in Schuyts Kwartier gefaseerd zo’n 400 woningen gebouwd, koop- en huurwoningen, seniorenwoningen en appartementen. Gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen zal hier ca. 60 nieuwe eengezinswoningen ontwikkelen.

Schuytgraaf is goed bereikbaar vanuit alle wind¬richtingen. Met de auto zit je zo op de A325, A15 en A50. En ook het openbaar vervoer is prima geregeld. In Schuyts Kwartier woon je praktisch naast het NS Station waar vrijwel elke 10 minuten wel een trein richting Arnhem, Utrecht of Nijmegen vertrekt. En met de elektrische trolleybus ben je zo in hartje Arnhem.

Schuyts Kwartier ligt dichtbij het winkelcentrum Schuytgraaf en multifunctioneel centrum De Omnibus, het kloppende hart van de wijk. Ingeklemd tussen de spoorlijn Arnhem – Nijmegen en aan de lange rand van de droge ecozone De Grote Weide, een prachtig groen gebied waar geregeld de schapen grazen. Loop je naar het noorden, dan wandel je zo de wijk uit langs de uiterwaarden en de rivier de Rijn.

Natuurinclusief wonen is één van de speerpunten van Schuyts Kwartier. Hier woon je straks in de stad samen met de natuur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kwartiermaker
Koopwoningen
60
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden