energie vergelijken

Kwartiermaker

Nog 5 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 590.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 187m2
Kaveloppervlak
104 - 274m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Voel je welkom!

Schuytgraaf is binnenkort weer een mooie buurt rijker. Tussen de straat Zilver en de Abelenlaan komen 64 nieuwe woningen, waarvan 43 koopverkopen. De variatie in woningbreedtes, steenkleur, vormgeving en kappen zorgt voor een speels, aantrekkelijk beeld. De groene haag bij de voortuinen zorgt voor rust en samenhang.

Vriendelijke industrieel
“Kwartiermaker” in Schuytgraaf kent een stedelijk en zeer groen karakter. Deze nieuwe woonbuurt vormt een overgang tussen de stad en het omliggende landschap. De gewenste woonsfeer gaat uit van stedelijk wonen in een dynamische omgeving. Wij hebben ons hierbij laten inspireren door robuuste stedelijke architectuur met een industrieel karakter. Stoere baksteen architectuur met oog voor detail en een eigentijdse identiteit. Hierbij staat de samenhang in de wijk centraal. Een samenspel van openbare ruimte en bebouwingen met voorname uitstraling vanaf het spoortalud & vanuit “de grote weide”. Stedelijke woonblokken met een eenvoud in hoofdopzet maar verfijning in het detail waardoor het vakmanschap en de kwaliteit herkenbaar wordt. Elk detail heeft een functie, en draagt bij aan een hoogwaardige woonkwaliteit.
Samen vormt het een eigenzinnige tijdloze wijk met een industrieel karakter.

Samenspel van de architectuur en het stedelijke karakter van de wijk en de ligging tussen het groene spoortalud en “de grote weide” geven deze nieuwe wijk een ontzettende mooie positie in Schuytgraaf. De omliggende natuur wordt gerespecteerd en door natuur inclusief te bouwen creëren we een wijk die goed is voor mens en dier met een hoge woonkwaliteit. De natuur wordt gerespecteerd en schoonheid van de woningen mag gezien worden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kwartiermaker
Start verkoop
16-09-2021
Koopwoningen
43
Prijs
€ 325.000,- tot € 590.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden