De Blauwe Wilgen fase 3b

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

€ 314.500,- tot € 494.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
128 - 179m2
Kaveloppervlak
127 - 290m2
Inhoud
474 - 685m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

VERKOOP GESTART WOENSDAG 14 OKTOBER 2020!

Goed nieuws in Arnhem! Na de succesvolle verkoop van fase 1, 2 en 3 is op woensdag 14 oktober 2020 de verkoop van De Blauwe Wilgen fase 3B gestart!

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zal er geen formele 'start verkoop' op locatie zijn. Uiteraard is alle verkoopinformatie digitaal voorhanden op de projectwebsite. 

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich vanaf start verkoop gelijk inschrijven om kans te maken op een optie. Vanaf de start van de verkoop vindt u alle informatie op de projectwebsite. Daarnaast kunt u zich tot woensdag 21 oktober, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaar. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen.

Het aanbod bestaat uit 25 prachtige nieuwbouwwoningen:

+ 8 twee-onder-één-kap woningen
+ 8 hoekwoningen
+ 9 tussenwoningen

Deze energiezuinige woningen worden zéér compleet opgeleverd:

+ Inclusief keukencheque
+ Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
+ Inclusief gemetselde berging
+ Gasloos wonen (stadsverwarming)
+ Duurzaam en energiezuinig
+ Veel keuze- en indelingsmogelijkheden

Buiten leven aan de uiterwaarden.
Wilgenvliet ligt in het noordelijkste puntje van Schuytgraaf, op de grens van de levendige wijk en de weidse uiterwaarden van de Neder-Rijn. Het is een prachtig, waterrijk en groen gebied, waar je het authentieke Betuwse buitenleven als geen ander kunt ervaren. In Wilgenvliet verrijzen de komende jaren verschillende deelbuurtjes met elk hun eigen sfeer. En ook het woningaanbod wordt divers; van een rij- tot aan een vrijstaande woning. Hier kun je straks heerlijk buiten wonen met alle voorzieningen om de hoek.

Ontdek de buurtjes
Wilgenvliet wordt een gezellige en gevarieerde buurt. Een levendig dorp in het groen, waar altijd wel wat te beleven valt. Verschillende projectontwikkelaars gaan er elk hun eigen deelbuurtjes realiseren met een grote diversiteit aan woningen in verschillende prijsklassen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Blauwe Wilgen fase 3b
Start verkoop
14-10-2020
Start verhuur
14-10-2020
Realisatie
2020 (4e kwartaal)
Koopwoningen
25
Prijs
€ 314.500,- tot € 494.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden