energie vergelijken

Huybert van Olden Hofje

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

De historie komt tot leven in Schuytgraaf, Arnhem
In de wijk Schuyts Kwartier in Arnhem wordt een uniek plan gerealiseerd: het Huybert van Olden hofje. Daarmee gaat een eeuwenoude opdracht in vervulling. Rondom een prachtige binnentuin worden 16 woningen in de middenhuur voor 55+’ers gerealiseerd. Waar u gezamenlijk, maar toch privé woont en leeft. Veilig, comfortabel en heel centraal. Het ontwerp wordt de komende maanden verder uitgewerkt, maar u kunt zich nu al als belangstellende aanmelden. Wij houden u graag op de hoogte.

Wonen met een knipoog naar het verleden
Via de karakteristieke toegangspoort kom u in de prachtige binnenhof waaraan de voordeur van uw woning ligt. Geniet van het zonnetje op uw eigen terras of in de gezamenlijke tuin. Ontbijt aan de eettafel terwijl de dubbele tuindeuren lekker open staan of drink een kopje koffie in de woonkamer aan de straatzijde. Aan alle kanten heeft u contact met de omgeving. Boven de poort ligt de regentenkamer, geschikt voor gezamenlijk gebruik. In het Huybert van Olden hofje woont u modern, met een knipoog naar het verleden.

Planning
Het ontwerp van het hofje wordt momenteel uitgewerkt door Thomas Architecten uit ’s-Hertogenbosch. Streven is om nog in 2020 omgevingsvergunning aan te vragen en begin 2021 te starten met de bouw. De verhuur start naar verwachting medio 2021.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huybert van Olden Hofje
Huurwoningen
16
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden