energie vergelijken

Huren in Gashouderskwartier

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 1.125,- p.m. tot € 1.300,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 134m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

BINNENKORT IN DE VERHUUR:
11 DUURZAME EENGEZINSWONINGEN IN EEN NIEUW STUKJE ARNHEM
De stad Arnhem heeft een groot en gezellig centrum dat bestaat uit horeca en winkels en leuke evenementen. Wil je even uit de stad weg en de natuur opzoeken? Ook dat kan. Arnhem is eerder verkozen tot groenste stad van Europa en dat merk je!

De wijk Gashouderskwartier wordt een nieuw stukje Arnhem waar het industriële verleden het karakter van de wijk bepaalt. In Gashouderskwartier woon je rustig in een stadse omgeving. Zo kan je in rust genieten van je eigen tuin. Loop je de deur uit, dan loop je het plezier van de stedelijke gezelligheid tegemoet. Deze wijk is bij uitstek geschikt voor huishoudens die willen genieten van de voordelen die de stad te bieden heeft maar met de voordelen van de rust van de wijk.

In de gezinswoningen van Gashouderskwartier is het heerlijk en duurzaam wonen. Kies jij voor 113 m² of 134 m² woonoppervlakte, verdeeld over 3 verdiepingen? Je kunt in ieder geval alle kanten op en er is alle ruimte voor het hele gezin. De gezinswoningen tellen 5 kamers; voor iedereen een eigen ruimte. Geniet van een heerlijke tuin op het noorden of oosten. Alle woningen krijgen een keuken met inbouwapparatuur, twee toiletten (begane grond en badkamer) en een compleet afgewerkte badkamer met inloopdouche én ligbad, wat wil je nu nog meer? Iedere woning beschikt over een parkeerplaats gelegen op het privé parkeerterrein achter de woningen.

De bouw verloopt voorspoedig en de oplevering van de eerste 11 woningen staat gepland voor mei / juni 2023. De officiële verhuur start binnenkort.

Let op: De woningen zijn bedoeld voor de middeninkomens (1 tot 2 keer modaal). Hier wordt rekening mee gehouden tijdens de toewijzing.
Laat je nu interesse achter via de projectpagina en je wordt als eerste op de hoogte gebracht als de verhuur start!

Ga voor meer informatie naar https://www.hureningashouderskwartier.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Gashouderskwartier
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
11
Huurprijs (p.m.)
€ 1.125,- tot € 1.300,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden