Gashouderskwartier

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

€ 390.000,- tot € 419.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
145 - 185m2

Over dit project

WONEN IN HET GASHOUDERSKWARTIER
Als onderdeel van Nieuwe Kadekwartier ontwikkelen we de wijk Gashouderskwartier, naast de reeds gerealiseerde wijk Fluvium. Tussen de Westervoortsedijk en Van Oldenbarneveldtstraat komen 186 nieuwbouwwoningen, waarvan 71 koopwoningen en de rest zijn verschillende soorten huurwoningen. Zo wordt Gashouderskwartier een plek voor iedereen in een nieuw stukje Arnhem.

Gashouderskwartier is een unieke plek. Hier woon je dicht bij het centrum met Arnhem Centraal op fietsafstand. De terrasjes aan de Rijnkade en de supermarkt vind je op loopafstand. Het Gashouderswartier is goed bereikbaar met de auto, bus, fiets en de trein.
Gashouderskwartier is bij uitstek een buurt die voor gezinnen zeer geschikt is. De auto's kunnen achter de woningen parkeren daardoor zijn alle straten naar het centrale plein auto vrij.

Op dit moment bereiden we ons voor op de start verkoop. Laat je gegevens achter onder jouw favoriete woningtype of bouwnummer, dan krijg je alle ontwikkelingen via de nieuwsbrief toegestuurd.
Ga voor meer informatie naar www.nieuwekadekwartier.nl/gashouderskwartier

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gashouderskwartier
Koopwoningen
71
Prijs
€ 390.000,- tot € 419.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden