Arnhemse Heeren

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

€ 547.500,- tot € 730.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
155 - 255m2

Over dit project

Project Arnhemse Heeren, nieuwbouw op stand
De Burgemeesterswijk in Arnhem is al ruim honderd jaar oud en grenst aan landgoed Sonsbeek. Daarmee is het een van de meest gewilde wijken van Arnhem. Een wijk met een rijke historie, prachtige herenhuizen en het bekendste park van Arnhem, Park Sonsbeek. Maar ook een wijk die meegaat met de tijd. En zo kun jij hier straks comfortabel wonen in een van de 19 nieuw ontworpen ruime stadsvilla’s. Gelegen tegenover Station Arnhem Centraal, op loopafstand van het gezellige centrum en met Park Sonsbeek om de hoek. Ervaar het zelf: Arnhemse Heeren, dat is nieuwbouw in de mooiste wijk van Arnhem.

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst! De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. De stadvilla’s zijn 4- of 5- laags, voorzien van veel slaapkamers, 2 badkamers en/of een groot terras.

De nieuwbouw van Arnhemse Heeren ligt werkelijk ideaal voor wie houdt van de dynamiek en het gemak van de stad. Na je werk ’s avonds in de stad even wat eten, naar de bioscoop of naar het theater? Liever wat meer natuur en groen? Park Sonsbeek ligt om de hoek. Nodig je vrienden uit, neem je picknickkleed en een goed gevulde picknickmand mee en maak er een gezellige dag van onder de eeuwenoude bomen. Je woont hier in de mooiste wijk van Arnhem en op loopafstand van alles wat dit zo’n leuke stad maakt om in te leven.

Binnenkort gaan de 19 woningen van Arnhemse Heeren in verkoop. Schrijf je daarom nu al in onder de woning van jouw voorkeur bij het woningaanbod www.nieuwbouw-arnhemseheeren.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Arnhemse Heeren
Koopwoningen
19
Prijs
€ 547.500,- tot € 730.000,-
Type woningen
Herenhuis

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Restaurant/cafetaria, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden