Wonen in Middenhof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 299.000,- tot € 649.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 163m2
Kaveloppervlak
129 - 475m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Het fijnste dorp van de wereld
Aan de rand van Arnhem, in het ‘Betuwse’ Schuytgraaf komt de woonbuurt Bolderbuurt waarin VanWonen 85 nieuwe woningen ontwikkeld. Een woonbuurt in een herkenbare Scandinavische architectuurstijl. Nuchter en ontspannen, met natuurlijke basis materialen zoals baksteen, planken geveldelen en duidelijke kleuren.

De eerste fase van Bolderbuurt betrof het project 44 woningen Oosthof. De tweede fase van deze nieuwe wijk is het project 41 woningen Middenhof.

‘Bolderburen is een heel klein dorp met maar drie boerderijen en maar zes kinderen: Lasse, Bosse en Lisa wonen op de Middenhof. Olle op de Zuidhof en Britta en Anna op de Noordhof. Bolderburen is het fijnste dorp van de wereld.’
Uit: de kinderen van Bolderburen, Astrid Lindgren

De Scandinavische lifestyle is erg populair. Steeds weer hoor je dat de Zweden, Noren, Finnen en Denen de gelukkigste mensen zijn. Droom jij er ook van om op de Scandinavische manier gelukkig te worden? Is Middenhof iets voor jou?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Middenhof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
41
Prijs
€ 299.000,- tot € 649.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden