Huren aan de Dijk

Nog 10 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 1.135,- p.m. tot € 1.235,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 125m2
Kaveloppervlak
117 - 194m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

De verhuur van deze 22 energieneutrale woningen is gestart!
U kunt zich online inschriijven op de bouwnummers van uw voorkeur. De inschrijfperiode sluit op maandag 2 december a.s. om 9.00 uur.

Zoekt u een duurzame, comfortabele en luxe uitgevoerde huurwoning in de veelzijdige wijk Schuytgraaf? Dat kan in het project 'Huren aan de Dijk'!

De bouw is in volle gang! Een voorzichtige prognose voor de oplevering is april 2020.

Op een prachtige plek in Schuytgraaf, dichtbij de centrumvoorzieningen en het station, worden deze 22 energieneutrale huurwoningen gebouwd. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en uiteraard wordt er gasloos gebouwd, omdat gebruik wordt gemaakt van stadsverwarming. Ook in de verdere afwerking is aandacht besteed aan duurzaamheid, bijvoorbeeld door een sedumdak op de bergingen en een 'mussenvide' onder de laatste rij dakpannen van de woning.

Comfort vindt u als vanzelfsprekend in deze heerlijk geisoleerde woningen met een tuingerichte woonkamer, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder.

Kortom: Huren aan de Dijk betekent zorgeloos wonen in een energieneutrale woning in een gezellige, duurzame wijk en met alle voorzieningen bij de hand!

Wilt u ook 'Huren aan de Dijk?
Schrijft u zich dan snel in als belangstellende!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren aan de Dijk
Huurwoningen
22
Huurprijs (p.m.)
€ 1.135,- tot € 1.235,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden