De Blauwe Wilgen fase 2

Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
152 - 238m2
Kaveloppervlak
254 - 319m2
Inhoud
597 - 763m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

DE BLAUWE WILGEN FASE 2: BINNENKORT IN VERKOOP!

Op woensdag 2 oktober a.s. is het zover! De verkoop van De Blauwe Wilgen fase 2 gaat van start. U bent van harte welkom tussen 19:00 en 20:00 uur in het Infocentrum Schuytgraaf (vrije inloop) aan het Pallas Atheneplein 2 te Arnhem. Onze makelaars staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en vanaf dat moment kunt u ook inschrijven op de woningen.

Er zullen 14 tweekappers gerealiseerd worden in de tweede fase. De genoemde van-tot prijzen zijn indicatief.
Kavel 48 t/m 53 vanaf € 399.500 tot € 443.000
Kavel 68 t/m 75 vanaf € 409.000 tot € 430.000

Deze woningen worden zéér compleet opgeleverd:

- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief gemetselde berging
- Gasloos wonen (stadsverwarming)
- Duurzaam en energiezuinig
- Veel keuze- en indelingsmogelijkheden

Buiten leven aan de uiterwaarden.
Wilgenvliet ligt in het noordelijkste puntje van Schuytgraaf, op de grens van de levendige wijk en de weidse uiterwaarden van de Neder-Rijn. Het is een prachtig, waterrijk en groen gebied, waar je het authentieke Betuwse buitenleven als geen ander kunt ervaren. In Wilgenvliet verrijzen de komende jaren verschillende deelbuurtjes met elk hun eigen sfeer. En ook het woningaanbod wordt divers; van een rij- tot aan een vrijstaande woning. Hier kun je straks heerlijk buiten wonen met alle voorzieningen om de hoek.

Ontdek de buurtjes
Wilgenvliet wordt een gezellige en gevarieerde buurt. Een levendig dorp in het groen, waar altijd wel wat te beleven valt. Verschillende projectontwikkelaars gaan er elk hun eigen deelbuurtjes realiseren met een grote diversiteit aan woningen in verschillende prijsklassen.

Graag zien wij u woensdag 2 oktober a.s!

360° Virtual Reality Tour:
Wilt u alvast een wandeling maken langs het woningaanbod in dit project? Geen probleem. Dankzij de 360° Virtual Reality Tour op de projectwebsite beleeft u een levensechte impressie van dit prachtige plan. Heeft u een VR-bril thuis? Klik dan op de VR-bril Veel plezier!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Blauwe Wilgen fase 2
Start verkoop
02-10-2019
Realisatie
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
14 (waarvan 14 beschikbaar)
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden