Het Kadehuis

Arnhem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het plan
Het Kadehuis. De duurzame verbinding tussen stad en Rijn

Eén aantrekkelijke, hoogkwalitatieve en echt Arnhemse binnenstad creëren, die nadrukkelijk verbonden is met de Rijn: dát is het doel van de herontwikkeling van de zuidelijke binnenstad. Met Het Kadehuis wordt daar een plek aan toegevoegd die een bestemming op zich is, waar creativiteit hoogtij viert en waar altijd iets te beleven valt.

Het Kadehuis wordt een plek voor alle Arnhemmers en krijgt een prettige identiteit en levendigheid. Het wordt een plek om plezierig te wonen, te werken en te ontspannen in een levendige en leefbare buurt. We maken met Het Kadehuis een nieuwe place to be in Arnhem bestaande uit 6 karakteristieke panden met een indrukwekkende eigentijdse architectuur. Met bruisende arcades waar gewerkt en genoten wordt. En met groene daken en grote terrassen die nadrukkelijk zichtbaar zijn in het straatbeeld, prachtig om te zien én goed voor de duurzame stad.

De gezellige Nieuwstraat verbindt het centrum met de Rijn en wordt het begin van een leuke wandelroute langs de Rijnkade naar het Cobercokwartier in het oosten en Museum Arnhem in het westen. De nauwe samenwerking met ondernemers zoals die in de Foodhall verstrekt de sterke synergie tussen uiteenlopende culturele, culinaire en kunstzinnige programma’s in de zuidelijke binnenstad. Het Kadehuis versterkt het karakter van de zuidelijke binnenstad en zal als echte bestemming en nieuwe hotspot in de stad gaan fungeren. Levendig, leefbaar, creatief, verbonden!

De zes huizen
Zes karakteristieke huizen, samen één
Aan de Nieuwstraat komt niet één langgerekt gebouw, maar verschillende ‘huizen’ naast elkaar. De uitstraling van de huizen verwijst naar bekende Arnhemse tradities. Elk huis krijgt een eigen karakter met een kenmerkende plint, een eigen gevelidentiteit en een unieke dakbeëindiging. Met bruisende arcades waar gewerkt en genoten wordt en groene daken en grote terrassen die nadrukkelijk zichtbaar zijn in het straatbeeld, prachtig om te zien én goed voor de duurzame stad. De 6 ‘huizen’ vormen samen Het Kadehuis. Het onderscheid in materialisatie zorgt voor een gevarieerd gevelbeeld dat bijdraagt aan de stedelijke beleving van de plek. Het ontwerp is gedurfd, modern en opvallend zonder trendy te zijn.

Woningtypes
Het Kadehuis voorziet in een rijke mix aan (56) woningtypen: van 3-kamer appartementen van 85 m2 met (inpandige)balkons en uitzicht op de Trans tot luxe 4-kamerappartementen (100 tot 140 m2) en penthouses (140 – 180 m2) met ruime groene dakterrassen en uitzicht op de Nieuwstraat en de Rijnkade. Verder komen er ook een paar woningen met kantoor of atelier op de begane grond en wonen op de 1e verdieping.

Op dit moment zijn we druk bezig met het verder uitwerken van het definitieve plan voor Het Kadehuis. Daarnaast dient het bestemmingsplan nog ingediend te worden. Naar verwachting zal de verkoop van Het Kadehuis in het 4e kwartaal van 2020 van start gaan. Je kunt je nu wel al inschrijven als belangstellende en dan houden we je op de hoogte van de verdere uitwerking van Het Kadehuis en de planning.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Kadehuis
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
56
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden