energie vergelijken

Het Kadehuis

Arnhem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het Kadehuis voorziet in een rijke mix aan woningtypen: van tweekamerappartementen van circa 60 m² tot 80 m² met loggia, balkon of terras m² aan de zijde van de Trans tot driekamerappartementen van 80 m² tot maar liefst 166 m²! Voor wie wat groter wil wonen zijn er luxe vier- en vijfkamerappartementen (115 m² tot 172 m²) of een bijzondere penthouse maisonnette van 206 m² met vier terrassen. De penthouses met fantastisch uitzicht op de Nieuwstraat en/of de Rijnkade variëren van 120 m² tot 174 m². Op de website vind je alvast de eerste plattegronden van een aantal verschillende types. Uiteraard zijn dit nog niet alle types, maar je kan je wel al gaan oriënteren welk soort type jouw voorkeur heeft en het beste past bij jouw woonwensen. Maar niet alleen het woningtype kan bepalend zijn, ook het huis is belangrijk. Er zijn namelijk 6 type huizen met ieder zijn eigen architectuur. Dus woon je liever in Het Vensterhuis met uitzicht op de Nieuwstraat en de Trans, of liever in het Arnhems Blond Huis met de gezelligheid van de Rijnkade en fantastisch uitzicht op het water. Aan jou de keus! Kijk bij het woningaanbod voor de verschillende woningtypes en onder downloads vind je de verdiepingsoverzichten.

Parkeren kan in de stallingsgarage. Alle appartementen hebben een fiets-parkeerplek in de algemene fietsenstalling en een separate berging in de stallingsgarage. Daarnaast heeft elk appartement een of twee inpandige bergingen. Het afwerkingsniveau is zeer hoog met onder andere een luxe keuken, tegelwerk en sanitair. Deze hoogwaardige afwerking geldt niet alleen voor de appartementen, ook de algemene ruimtes zoals de entrees, de groene binnentuin en de doorgang naar de Foodhall krijgen een luxe en moderne uitstraling.

Ondanks dat alle appartementen in Het Kadehuis een hoogwaardige afwerking krijgen waar duurzaamheid een rol speelt, zijn er ook nog genoeg mogelijkheden voor persoonlijke meerwerk wensen en creatieve woonideeën. De woonadviseurs van Homestudios helpen je daar straks bij. Na aankoop van je woning verwelkomen zij je graag in het Homestudios experience center, waar je alle kennis en inspiratie vindt om van je huis een thuis te maken. Elf voorbeeldwoningen, kookworkshops, alle bemonsteringen en nog veel meer. Onder één dak! En het is zelfs mogelijk om je appartement woonklaar op te leveren. Bij elke stap op weg naar je nieuwe plek word je met raad en daad bijgestaan door de juiste Homestudios specialisten.

De verkoop staat gepland voor het eind van dit jaar. Richting de start van de verkoop zal er steeds meer informatie op de website beschikbaar komen, waaronder een online brochure met alle verkoopdocumentatie zoals verkooptekeningen en een technische omschrijving. Al enthousiast geworden over Het Kadehuis. Schrijf je nu dan in en geef aan welk woningtype jouw voorkeur heeft. Uiteraard houden we je dan ook op de hoogte over het project en de start van de verkoop door middel van nieuwsbrieven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Kadehuis
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
56
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden