8 appartementen Eusebiusplein

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Archief

€ 450.000,- tot € 590.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
153 - 158m2
Inhoud
438 - 456m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Ben jij een echt stadsmens? Maar houd je ook van rust, ruimte en comfort? Dan moet je zeker kennis maken met Eusebiusplein. Deze zomer al starten we met de verkoop van de zes riante drie- en vierkamerappartementen en twee geweldige penthouses.
Het bestaande kantoorpand wordt volledig getransformeerd tot luxueuze woonplek in een buurt die volop in ontwikkeling is. De appartementen met balkon hebben een woonoppervlakte van ca. 150 m². Als extra is er een berging en parkeerplaats voor je gereserveerd.
Je hebt de keuze uit drie- of vierkamerappartementen met naar wens een dubbele badkamer. Of laat je verleiden door één van de twee penthouses met je eigen dakterras?

Schrijf je snel in als belangstellende www.eusebiusplein.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
8 appartementen Eusebiusplein
Koopwoningen
8
Prijs
€ 450.000,- tot € 590.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden