Villa de Rijn

Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 790.000,- tot € 2.495.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
108 - 230m2
Inhoud
121 - 256m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Op dit moment zijn 5 appartementen verkocht en 1 appartement

Ziet u zichzelf al wonen op deze adembenemende locatie aan de Rijn, op een steenworp afstand van de Arnhemse binnenstad? De verkoop van Villa de Rijn is in volle gang en de bouw start binnenkort!


Villa De Rijn - Een Landmark aan het water met een adembenemend uitzicht

Wonen in Arnhem geeft u ruimte en rust of juist reuring op de momenten dat u dit wilt. Het ‘Haagje van het oosten’, zoals deze stad ook wel wordt genoemd, heeft een elitaire uitstraling met een rijke historie. Met het oog op uw toekomstig woongenot, bouwen wij op één van de mooiste locaties langs de Rijn het royale en luxe appartementencomplex Villa De Rijn. Uw uitzicht wordt een levendig panorama dat zijn weerga niet kent. Hier te wonen, staat garant voor een dagelijks nieuwe beleving!


Centraal gesitueerd - Een natuurrijke omgeving met alle wenselijke voorzieningen
Uw schitterende appartement staat aan de fraaie en rustige Hulkesteinseweg in Arnhem Noord. De toegangsweg is een brede fietsstraat waar auto’s te gast zijn. Deze autoluwe weg wordt overwegend gebruikt door bestemmingsverkeer. De binnenstad is op loopafstand en biedt een aantrekkelijke schakering aan trendy conceptstores en gevestigde winkelnamen. Arnhem kent elke denkbare voorziening die past bij een stad van dit formaat. Dat de rich and famous hier al eeuwenlang hun vertier zoeken, is te danken aan een unieke combinatie van knusse dorpskernen en riante buitenplaatsen.

Kiezen is delen - Vier ‘State Of The Art’ appartementen duurzaam gebouwd
Villa De Rijn ademt rust, ruimte en comfort. Dat ervaart u binnen de ruime afmeting van het Tuinappartement met een woonoppervlak van ca. 175 m² en een appartementbreed terras van 60 m2. Zoekt u het graag hogerop, dan valt uw keuze mogelijk op één van de drie Rijnzicht-appartementen met maar liefst 200 m² woonoppervlak en een overdekt terras van ca. 25 m². Alle appartementen zijn voorzien van een royale living met open keuken, twee grote slaapkamers, een riante badkamer en een werkkamer. In een vroeg stadium van de bouw heeft u nog invloed op de indeling en afwerking. U installeert naar eigen keuze of maakt gebruik van onze projectspecialisten.

De verkoop documenten zijn te vinden in uw persoonlijke online account. Heeft u nog geen online account? Maak deze aan door u aan te melden als belangstellende via het aanmeldformulier op de projectwebsite https://www.villaderijn.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Villa de Rijn
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 790.000,- tot € 2.495.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
groter dan 15 m2
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden