Oosthof in Schuytgraaf

Arnhem - Arnhem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

HET PROJECT
Aan de rand van Arnhem, in het ‘Betuwse’ Schuytgraaf komt de woonbuurt Bolderbuurt waarin gebiedsontwikkelaar VanWonen 44 nieuwe eengezinswoningen ontwikkeld. Een woonbuurt in een herkenbare Scandinavische architectuurstijl. Nuchter en ontspannen, met natuurlijke basis materialen zoals baksteen, hout en duidelijke kleuren. Een gevarieerd woningaanbod van rij-, twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen. Met alle voorzieningen zoals scholen, sport, zorg, winkels en openbaar vervoer om de hoek.


Het plan bevindt zich op dit moment in de ontwerp fase. Dit betekent dat de architect het stedenbouwkundig plan van de gemeente uitwerkt naar een voorlopig ontwerp. Tijdens dit proces willen wij graag weten hoe jij hier wilt wonen. Wij vertalen jouw woonwensen naar een definitief ontwerp. Zie jij jezelf al wonen in Oosthof? Schrijf je dan in www.woneninoosthof.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oosthof in Schuytgraaf
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
44
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
melanie@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden