High Park - Koop

Arnhem
Actueel aanbod

€ 199.000,- tot € 1.300.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 218m2

Over dit project

ONLINE VERKOOP GESTART
De verkoop is gestart! Ga voor alle verkoopdocumentatie naar de projectwebsite. www.highpark.nl

WONEN OP HOOG NIVEAU
High Park is hét nieuwe woningproject aan de Velperweg in Arnhem. Het Kruisgebouw bestaat uit 12 woonlagen met in totaal 281 appartementen en biedt een grandioos uitzicht over de stad Arnhem. Nagenoeg alle woningen hebben een vrije hoogte van 3,70 meter. Zelfs de meer compacte appartementen geven daardoor het gevoel van een ruime city loft. Op verdiepingen drie t/m negen zijn 203 huurappartementen voorzien. Op de bovenste vijf verdiepingen komen 78 koopappartementen.

WONINGTYPEN
High Park biedt City Appartementen, Suites en Penthouses. De woonoppervlaktes variëren van 60 tot 218 vierkante meter. Alle appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en van alle hedendaagse gemakken voorzien. Welk appartement u ook kiest, als bewoner van High Park kunt u rekenen op ruimte, rust, luxe en gemak.

Meer informatie

Kenmerken

Project
High Park - Koop
Koopwoningen
78
Prijs
€ 199.000,- tot € 1.300.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden