Brink aan de Weide fase 3

Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 259.000,- tot € 500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 184m2
Kaveloppervlak
112 - 347m2
Inhoud
480 - 690m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Een woning kopen die nog niet gebouwd is, dat is best spannend en dat begrijpen we maar al te goed!

Vrijdag 24 mei tussen 16.00 en 17.00 uur staat team Brink aan de Weide (Giesbers, BPD en de makelaars) voor je klaar om je rond te leiden in twee 2-onder-1-kap woningen (bouwnummer 26 en 27 van Brink aan de Weide fase 1) die bijna klaar zijn voor oplevering.

Kom je ook? Bel voor meer informatie Roel Willemsen Garantiemakelaars en vraag naar Leny

Verkoop gestart, nog diverse woningen beschikbaar!

Wonen in een dorpse setting met alle voorzieningen dichtbij, dat is Brink aan de Weide. Alle woningen zijn energiezuinig en gasloos, ben jij klaar voor de toekomst?

In het zuidwesten van Arnhem komt een spiksplinternieuwe wijk met moderne nieuwbouwwoningen. Keuze uit diverse typen gezinswoningen, van tussen-, hoek-, vrijstaande woningen tot 2-onder-1-kap. Voor ieder budget en ieder gezin een thuis. De woningen hebben minimaal 3 slaapkamers en standaard een compleet uitgeruste badkamer en keuken.

Verken met je gezin vanuit hier de levendige binnenstad van Arnhem en de prachtige bossen en heideheuvels van de Veluwe. Kom oog in oog met herten, reeën en wilde zwijnen, of ontspan langs de Rijn of in één van de vele parken in de stad. Alle voorzieningen zijn er al: sporten, winkelen, ontspannen, you name it!

Met station Arnhem-Zuid, bushaltes, snelwegen en fiets- en wandelpaden vlakbij is niet de vraag waarheen, maar hóé je gaat. Na een heerlijk actieve dag weet je in ieder geval dat thuiskomen in je nieuwe huis in Brink aan de Weide hemels voelt.

Welkom in Arnhem. Welkom in Brink aan de Weide

Wil jij in aanmerking komen voor één van deze prachtige woningen? Maak dan een persoonlijk account aan op de website van Brink aan de Weide, Arnhem én neem contact op Roel Willemsen Garantiemakelaars. Zo wordt je automatisch op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom dit prachtige plan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Brink aan de Weide fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Realisatie
2019 (1e kwartaal)
Koopwoningen
25
Prijs
€ 259.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden