Laakoever Schuytgraaf

Nog 11 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Archief

€ 920,- p.m. tot € 1.120,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
83 - 93m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Binnenkort start de verhuur van 18 prachtige appartementen aan de Laakoever in de wijk Schuytgraaf in Arnhem.

Wilt u wonen in een luxe appartement op een rustige plek aan de rand van Schuytgraaf en met alle voorzieningen in de buurt? En dan ook nog een schitterend uitzicht? Het kan in deze mooie appartementen aan de Schuytse Laakoever! Aan de noord-westkant heeft u een weids uitzicht over de Schuytse Laak en aan de zuid-oostkant van het gebouw kijkt u over het water van de Zeeg.

Deze ligging aan de rand van de wijk Schuytgraaf en aan de oever van de Schuytse Laak, biedt rust en ruimte. Toch heeft u voldoende voorzieningen binnen bereik: het winkelcentrum Schuytgraaf, het NS-station Arnhem-Zuid, de sportvelden, Golfclub Landgoed Welderen en natuurlijk de uitvalswegen naar de A50 en de A325. Zelfs het stadscentrum van Arnhem is op de fiets bereikbaar in ongeveer 25 minuten!

Op deze heerlijke plek worden op dit moment 18 appartementen gebouwd, die in oppervlakte variëren van 83 tot 93 m². De appartementen  hebben allemaal 2 slaapkamers, een luxe keuken en badkamer, een goede buitenruimte, een berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein naast het complex.

Omdat er gebruik wordt gemaakt van stadsverwarming, zijn de appartementen gasloos gebouwd. Bovendien zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming en wordt via zonnepanelen op het dak gedeeltelijk eigen stroom opgewekt.

Wilt u ook 'Huren aan de Laakoever'?
Schrijft u zich dan snel in als belangstellende!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Laakoever Schuytgraaf
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
18
Huurprijs (p.m.)
€ 920,- tot € 1.120,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden