Wonen aan de Rosendaalseweg

Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 795.000,- tot € 795.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
266 - 266m2
Kaveloppervlak
267 - 267m2
Inhoud
1060 - 1060m3
Aantal slaapkamer(s)
6

Over dit project

In het alom geliefde Arnhem Noord komen zes zeer nieuwbouw woningen beschikbaar. Alle woningen – inclusief alle meerwerk opties – worden onder architectuur gebouwd. Dit komt volledig tot uitdrukking in het woongenot & -comfort mede dankzij de toepassing van duurzame materialen en installaties.

De woningen zijn bijzonder en royaal te noemen. Het souterrain cq. beletalage heeft een afmeting van 10 X 9,40 meter. Aan de voorzijde is deze verrassende woonruimte niet te ontdekken. Aan de achterzijde is deze gelegen op het niveau van de tuin. Op deze verdieping is een werk- en of hobbykamer, masterbedroom met walk-in closet en eigen badkamer, bijkeuken en technische ruimte. Door het ingenieuze ontwerp is er vanuit de werk- en slaapkamer volledig zicht op de achtertuin. Wat is er mooier dan wakker worden met een uitkijk op de eigen tuin van maar liefst ca. 12,50 meter in volledige privacy?

Vanaf de Rosendaalseweg brengt een trap u via een bordes bij de voordeur. De verhoogde begane grondvloer kenmerkt zich door zijn plezierige comfortabel indeling. De woonkeuken heeft een afmeting van ca. 30 m2. In de woonkamer gaat u de onbegrensde indelingsvarianten ervaren in deze uniek vormgegeven kamer. De woning heeft een afmeting van 7,00 meter breed bij 11,60 meter diep.

Door de breedte en diepte van woning bevinden zich op de derde woonlaag een drietal goede slaapkamers met eigen badkamer en separaat toilet. Op de vierde woonlaag – de tweede slaapverdieping – is de laatste kamer die voor diverse doeleinden is te gebruiken gezien zijn afmeting. Door de vier royaal bemeten woonlagen heeft de woning een woonoppervlakte van maar liefst 266 m2!

Kortom: Een verrassende vrijstaande woning qua indeling en interieur met een bescheiden én moderne uitstraling qua exterieur.

Prijs € 795.000,- v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan de Rosendaalseweg
Koopwoningen
1
Prijs
€ 795.000,- tot € 795.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden