Wonen aan de Rosendaalseweg

Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 669.000,- tot € 689.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
215 - 275m2
Kaveloppervlak
230 - 306m2
Inhoud
840 - 860m3

Over dit project

Welkom, kom wonen aan de Rosendaalseweg!

In het geliefde Arnhem Noord komen zes ruime onder architectuur gebouwde nieuwbouwwoningen. Deze duurzame woningen aan de Rosendaalseweg in de prijswinnende wijk Nieuw Monnikenhuizen worden binnenkort aangeboden.

Unieke Architectuur
De woningen zijn door het buro Schilder en Scholte Architecten uit Rotterdam ontworpen. In 2015 wonnen zij de prestigieuze Dutch Design Award.
De woningen hebben een spannende indeling: je komt binnen op de beletage waar je over de weg heen uitkijkt op stadspark Angerenstein. De tuinverdieping bevindt zich onder de beletage met uitzicht op jouw ruime tuin. Elke woning is voorzien van twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Duurzaam
De initiatiefnemers geloven dat we verantwoordelijk zijn voor een welvarende toekomst voor volgende generatie. Daarom zijn de woningen voorzien duurzame maatregelen zoals: hoge isolatie, zonnepanelen om stroomneutraal te zijn en met de optie tot een volledig 0-op-de-meter woning zonder gasaansluiting.

Groene Omgeving nabij de stad
Het historische Stadspark Angerenstein ligt voor je deur, park Klarenbeek bevindt zich naast het huis en Hoogte 80 ligt in de achtertuin. Dit maakt dat je volledig omringt bent door een groene omgeving. En dan niet te vergeten dat je zo in park Sonsbeek, de Posbank of op de Hoge Veluwe bent. Je bent ook net zo snel op de fiets in de stad om je favoriete terrasje te pakken of even te winkelen. Boodschappen en scholen zijn om de hoek. Met een bushalte voor de deur pak je het openbare vervoer en met de auto ben je binnen 5 min op de A12.

Bijzonder project voor bijzondere mensen
Dit project ontstond 10 jaar geleden door bewoners onder een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Omdat de initiatiefnemers ook zelf in een van de huizen gaan wonen, stond in de ontwikkeling het belang van bewoners bovenaan. Dat zie je terug in de spannende en uitsprekende architectuur en de eigenzinnigheid van elke woning. Je komt te wonen in een straat met zes uiteenlopende bewoners die met levendigheid en plezier buren zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan de Rosendaalseweg
Koopwoningen
6
Prijs
€ 669.000,- tot € 689.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden