Erf aan de Weide

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 232.500,- tot € 537.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 197m2
Kaveloppervlak
120 - 350m2

Over dit project

In Erf aan de Weide kun je dorps wonen met heel veel karakter. Het is een groen wijkje in Schuytgraaf waar in verschillende fases kleine buurtjes verrijzen met een grote variatie aan woningtypen. Heel veel leefruimte, royale tuinen en een fraaie architectuur maken van Erf aan de Weide een bijzonder stukje Arnhem in de Betuwe.

Verkoop fase 4 is gestart!
Op zaterdag 14 september jl. zijn de 25 woningen in Erf aan de Weide fase 4 in verkoop gegaan. 25 prachtige woningen die allemaal weer net even anders zijn. Alle plattegronden en impressies staan online en je kunt je officieel inschrijven voor een van de woningen tot 22 september aanstaande tot 23.00 uur. Deze inschrijving verloopt digitaal via je eigen online account. Hoe werkt dit? Log in in je eigen online account, klik links in het menu op 'Digitaal Inschrijfformulier', vul alle gegevens in en onderteken het formulier digitaal om de inschrijving te voltooien.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Erf aan de Weide
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
25
Prijs
€ 232.500,- tot € 537.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden