Erf aan de Weide

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 232.500,- tot € 537.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 197m2
Kaveloppervlak
120 - 350m2

Over dit project

Buurt aan de Weide wordt het nieuwste stukje Schuytgraaf. Een groen veld, waar in plukjes kleine buurtjes gaan verrijzen die allemaal een dorps karakter krijgen met veel variatie in woningtypen en architectuur.
Begin dit jaar gingen de 27 woningen van Erf aan de Weide Fase 2 in verkoop. Inmiddels is Fase 2 uitverkocht, maar we hebben goed nieuws. De voorbereidingen voor Erf aan de Weide Fase 3 zijn in volle gang. Er zullen 25 woningen gerealiseerd worden, variërend van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, langgevelboerderijwoningen en vrijstaande woningen. Hiervan zal in ieder geval één woning het volledige woonprogramma op de begane grond krijgen.

Volop leefruimte, royale tuinen en een klassieke architectuur maken van Erf aan de Weide een bijzondere leefplek in het groen. Waar rust en ruimte centraal staan en waar jij volop mee kunt denken over hoe jouw toekomstige huis eruit gaat zien

Meer informatie

Kenmerken

Project
Erf aan de Weide
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
25
Prijs
€ 232.500,- tot € 537.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden