Erf aan de Weide

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 309.500,- tot € 599.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 182m2
Kaveloppervlak
118 - 427m2

Over dit project

In fase 5 van Erf aan de Weide komen 28 woningen, variërend van rij- en hoekwoningen tot tweekappers en een wel heel bijzondere Kop-hals-rompboerderij aan de Weide met vier woningen en daaraan geschakeld een royale vrijstaande woning. De start verkoop is gepland voor 23 december 2020.

Heel centraal
Na het succes van de eerste 4 fases van Erf aan de Weide is het nu tijd voor de ontwikkeling van fase 5. Deze fase vind je in de noordoosthoek van Buurt aan de Weide, een groene wijk in het zuiden van Schuytgraaf, vlakbij het winkelcentrum, de golfbaan, de sportvelden en op slechts 5 minuten rijden van de A50. Zo centraal woon je bijna nergens in het nieuwste stadsdeel van Arnhem.

Volop variatie
Elke woning in fase 5 is net weer even anders. Bijzonder is zonder meer de Kop-hals-rompboerderij aan de Weide met daarin vier fijne woningen met elk drie slaapkamers en een vrij-indeelbare zolder. De geschakelde vrijstaande woning biedt nog meer woonruimte, net als de 11 rijwoningen, 6 hoekwoningen en 6 tweekappers. Het zijn stuk voor stuk heerlijke gezinshuizen die compleet en energiezuinig worden gebouwd met vloerverwarming op de begane grond, een complete keuken met alle apparaten en een compleet uitgeruste badkamer.

De woningen in het kort
- Voorzien van keuken met alle apparatuur
- Complete badkamer met tegels en sanitair
- Vloerverwarming op de begane grond
- Gasloos (stadsverwarming) dus klaar voor de toekomst
- Goed geïsoleerd, dus energiezuinig

Interesse?
Je kunt je nu al aanmelden als belangstellende voor de woningen in Erf aan de Weide fase 5. Heb je al een eigen online account voor Erf aan de Weide? Dan word je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Erf aan de Weide
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28
Prijs
€ 309.500,- tot € 599.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden