Erf aan de Weide

Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 232.500,- tot € 537.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 197m2
Kaveloppervlak
120 - 350m2

Over dit project

In de wijk Schuytgraaf in Arnhem nadert Buurt aan de Weide zijn voltooiing. Een mooie wijk nabij de scholen, het station en het winkelcentrum met zo’n 350 vrije sector-woningen. In Buurt aan de Weide wordt in 5 fasen het project Erf aan de Weide gerealiseerd. In Erf aan de Weide kun je dorps wonen met heel veel karakter. Het is een groen wijkje waar in verschillende fases kleine buurtjes verrijzen met een grote variatie aan woningtypen. Heel veel leefruimte, royale tuinen en een fraaie architectuur maken van Erf aan de Weide een bijzonder stukje Arnhem in de Betuwe. In het project Erf aan de Weide fase 4 worden 25 woningen gerealiseerd, variërend van rij- en hoekwoningen tot tweekappers en drie vrijstaande woningen.

Elke woning is net weer even anders. Door de gebruikte gevelstenen, een opvallende schoorsteen, een mansardekap of zinken dak. Maar ook door hun afwisselende inhoudsmaten, indelingen en ligging in het plan. Natuurlijk worden ze allemaal zo compleet en energiezuinig mogelijk gebouwd, met vloerverwarming op de begane grond en een complete keuken met alle apparaten, sanitair en tegels. Extra bijzonder zijn de hoekwoning (bouwnummer 14) en de statige vrijstaande villa met een bijgebouw aan het dorpspleintje. De ideale plek voor je hobby, kantoor of salon aan huis.

De woningen worden zeer compleet opgeleverd: Voorzien van keuken met alle apparatuur, complete badkamer en hangend sanitair, vloerverwarming op de begane grond, gasloos (stadsverwarming) dus klaar voor de toekomst, goed geïsoleerd, dus energiezuinig, begane grond standaard met uitbreiding van 1,2 meter, buitenkraan, groot dakraam (114 x 118 cm) en een mantelbuis ten behoeve van tuinverlichting.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Strijbosch Thunnissen Makelaars. Of vul het digitale inschrijformulier in. Dan nemen wij contact met je op.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Erf aan de Weide
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
25
Prijs
€ 232.500,- tot € 537.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden