De Tuin van Elden

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 475.000,- tot € 749.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 204m2
Kaveloppervlak
243 - 447m2

Over dit project

Nu in verkoop: Fase 6
Fase 6 bestaat uit 6 tweekappers, 4 vrijstaande woningen en 4 vrije kavels. Samen met fase 7 gaan ze een buurtje vormen met een authentiek dorpse sfeer. De woningen staan er aan smalle straatjes, met hun gevels dicht aan de weg, omringd door een grote tuin. De woningen verschillen in architectuurstijl en materiaalgebruik, hebben vaak een hoge, puntige kap en vallen op door bijzondere toevoegingen in de gevels. De tuinen worden naar de straatkant afgeschermd met een hoge haag voor optimale privacy. Daarnaast is Fase 6 de eerste fase in De Tuin van Elden die we volledig gasloos gaan bouwen.

15 november 2019: Start verkoop Villa Elden
EVE Architecten uit Nijverdal heeft een unieke woonbeleving ontworpen: een stijlvolle appartementenvilla met slechts zes appartementen en een penthouse. De appartementen variëren in woonoppervlak en ligging ten opzichte van de zon en ademen een tijdloze sfeer. Hier voeren luxe, comfort en elegantie de boventoon op een geweldige plek aan het water in een parkachtige tuin. Op vrijdag 15 november aanstaande gaat Villa Elden in verkoop. U bent tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom bij Willemsen makelaars in Velp voor het afhalen van de verkoopdocumentatie..

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tuin van Elden
Koopwoningen
21
Prijs
€ 475.000,- tot € 749.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden