De Tuin van Elden

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 289.000,- tot € 739.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 204m2
Kaveloppervlak
131 - 447m2

Over dit project

Start verkoop fase 7: 19 december 2019
Donderdag 19 december start de verkoop van één vrijstaande woning, twee hoekwoningen en vier tussenwoningen in fase 7. Dit zijn de laatste hoek- en tussenwoningen die in verkoop gaan in De Tuin van Elden, dus grijp je kans! Bijzonder aan deze woningen is dat ze volledig gasloos worden gebouwd en mede daardoor helemaal klaar zijn voor een duurzame en energiezuinige toekomst. Ook fase 7 van De Tuin van Elden laat zien hoe je een authentieke dorpse sfeer kunt combineren met de architectuur van eigentijdse woningen. Tel dat op bij de werkelijk geweldige ligging in het groen en je begrijpt dat dit een wel heel aantrekkelijke woonplek gaat worden. Ruim, rustig en toch met alle voorzieningen in de buurt. De verkoop vindt plaats bij het kantoor van Willemsen makelaars aan de Rozendaalselaan 8 in Velp. We hopen je te mogen ontvangen tussen 18.00 en 19.30 uur. Het verkoopteam staat klaar om je te voorzien van alle verkoopinformatie.

Nog enkele woningen beschikbaar in fase 6
Fase 6 bestaat uit 6 tweekappers, 4 vrijstaande woningen en 4 vrije kavels. Samen met fase 7 gaan ze een buurtje vormen met een authentiek dorpse sfeer. De woningen staan er aan smalle straatjes, met hun gevels dicht aan de weg, omringd door een grote tuin. De woningen verschillen in architectuurstijl en materiaalgebruik, hebben vaak een hoge, puntige kap en vallen op door bijzondere toevoegingen in de gevels. De tuinen worden naar de straatkant afgeschermd met een hoge haag voor optimale privacy. Daarnaast is Fase 6 de eerste fase in De Tuin van Elden die we volledig gasloos gaan bouwen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Verkoop Villa Elden is gestart!
EVE Architecten uit Nijverdal heeft een unieke woonbeleving ontworpen: een stijlvolle appartementenvilla met slechts zes appartementen en een penthouse. De appartementen variëren in woonoppervlak en ligging ten opzichte van de zon en ademen een tijdloze sfeer. Hier voeren luxe, comfort en elegantie de boventoon op een geweldige plek aan het water in een parkachtige tuin. De verkoop van Villa Elden is inmiddels gestart! Digitaal inschrijven voor een appartement of penthouse kan via uw eigen online account of neem contact op met Willemsen makelaars.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tuin van Elden
Koopwoningen
24
Prijs
€ 289.000,- tot € 739.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden