Thuis aan de Weide

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 260.000,- tot € 499.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
136 - 161m2
Kaveloppervlak
129 - 360m2
Aantal kamers
4

Over dit project

Thuis aan de Weide - nieuwbouw in Schuytgraaf Arnhem

VERKOOP GESTART!
Nog enkele woningen beschikbaar!

Jouw huis moet een thuis zijn. Een plek waar je kunt ontspannen na een lange werkdag, waar jouw kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen, waar je lekker kunt koken en borrelen met vrienden of waar je je heerlijk terug kunt trekken en ruimte hebt voor jouw hobby’s. In Thuis aan de Weide geniet je van modern wooncomfort, duurzaamheid, de voorzieningen van de stad, de levendigheid van de wijk én de rust en het eindeloze uitzicht van de weide!

In Thuis aan de Weide worden 24 prachtige nieuwbouw eengezinswoningen ontwikkeld. De elf rijwoningen, tien tweekappers en drie vrijstaande woningen zijn gelegen in de jonge, dynamische en duurzame wijk Schuytgraaf in Arnhem. De woningen hebben een aansprekende, tijdloze en vriendelijke architectuur, geïnspireerd op de welbekende dorpse jaren 30 stijl. De royale verkaveling, het gebruik van duurzame en ambachtelijke materialen en de zorgvuldige detaillering garanderen een waardevastheid tot in lengte van jaren.

Ondanks dat bijna alle woningen onder optie staan, is het nog steeds mogelijk dat er toch nog woningen beschikbaar komen, mochten de opties komen te vervallen. Schrijf je nu in als reserve kandidaat! Jij wordt dan benaderd wanneer er een bouwnummer beschikbaar komt. Ga naar www.thuisaandeweide.nl en maak je inschrijving compleet!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis aan de Weide
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
24
Prijs
€ 260.000,- tot € 499.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
martijnvanessen@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden