Het Nieuwe A

Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 232.500,- tot € 378.800,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 157m2
Kaveloppervlak
132 - 270m2

Over dit project

Volop variatie in Het Nieuwe A
Het Nieuwe A is het nieuwste buurtje van Malburgen. Een gezellige en gevarieerde wijk in ontwikkeling. Met vrije sector huur en koop door elkaar heen, van rijwoning tot vrijstaande villa. In het voorjaar van 2018 start de verkoop van 15 lekker ruime koopwoningen. Tien twee-onder-een-kapwoningen en vijf rijwoningen. De architectuur is eigentijds en de ligging is geweldig. Natuurgebied Stadsblokken-Meinerswijk, de Arnhemse binnenstad en winkels en sportclubs vind je allemaal op loop- of fietsafstand.

Het Nieuwe A geeft de Arnhemse wijk Malburgen een flinke boost. Hoogbouw maakt plaats voor laagbouw, vrije sector huurwoningen en betaalbare koopwoningen wisselen elkaar af en de wijk bruist van het nieuwe leven. Het is er ouderwets gezellig, met levendige straten, heel veel ruimte en alle voorzieningen om de hoek. In Het Nieuwe A is alles wat je nodig hebt lekker dichtbij. De supermarkt van Jan Linders zit om de hoek en op fietsafstand vind je de winkelcentra De Drieslag en Kronenburg. Maar ook scholen, sportclubs, zorginstellingen en Gelredome zijn allemaal vlakbij. Net als de Arnhemse binnenstad. En oh ja, ga zeker even een heerlijke cappuccino drinken bij het net geopende Arnhemse Gemaal.

De VON-prijzen van de woningen variëren van €235.000,- tot €380.000,-. Je hebt straks de keuze uit drielaagse twee-onder-een-kapwoningen, twee-onder-een-kapwoningen met een langskap en rij- en hoekwoningen.
De woonoppervlaktes liggen tussen de 120 en 157 m2. De kaveloppervlaktes variëren van 132 tot 270 m2.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Nieuwe A
Koopwoningen
15
Prijs
€ 232.500,- tot € 378.800,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden