Flexus woningen

Arnhem - Arnhem
Actueel aanbod

€ 385.000,- tot € 545.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
151 - 206m2
Kaveloppervlak
194 - 351m2
Inhoud
584 - 805m3

Over dit project

GROOTS THUIS VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST
Welkom in je woning van de toekomst. Jouw toekomst én die van de aarde. Want in deze prachtige woning vind je niet alleen een prettig thuis, je woont er ook (bijna) energieneutraal. Daarnaast kenmerkt de hele omgeving zich door duurzaamheid in alle opzichten. Maak kennis met Flexus en ontdek misschien wel de mooiste en grootste woning in Arnhem Schuytgraaf!

HET MOOISTE PLEKJE VAN SCHUYTGRAAF
In het noordelijkste puntje van Schuytgraaf woon je middenin het groen, naast een populierenbos en vlakbij uiterwaardenpark Meinerswijk. Tegelijk ben je op de fiets of te voet zó bij het winkelcentrum, de school of het station.

NUL-OP-DE-METER
Ecologische en herbruikbare materialen, uitstekende isolatie, slim gebruik van (zonne)energie: het ontwerp van Flexus is duurzaam doordacht. Dat zie je terug op de energiemeter: die blijft bijna op nul staan.

LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN
Flexus staat voor een leven lang flexibel wonen. Zo kun je kiezen voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Maar je kunt die ruimte natuurlijk ook gebruiken voor jouw kantoor aan huis.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Flexus woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14
Prijs
€ 385.000,- tot € 545.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden