Jans aan de Singel

Arnhem
Actueel aanbod

€ 495.000,- tot € 1.075.000,-

Over dit project

Een verrassing aan de Jansbuitensingel

Er zijn van die plekken in de stad die al uw zintuigen prikkelen, zoals JANS aan de Singel. Een statig kantoorpand, dat binnenkort getransformeerd wordt tot een verrassende woonlocatie met tal van bijzondere extra’s. Acht luxe appartementen en een penthouse in het centrum van Arnhem.


Verrassend wonen met een fantastisch uitzicht

In JANS aan de Singel kunt u wonen zoals u dat wilt. De eerste schetsontwerpen tonen acht fraaie appartementen, die in oppervlak variëren van 135 tot 160 m2, en een zeer royaal penthouse van bijna 300 m2 met een fraai dakterras. Het uitzicht over de levendige singel en de stad is fantastisch, maar toch geniet u van alle rust, dankzij tal van geluidwerende voorzieningen in uw appartement.

De verrassing van JANS aan de Singel zit niet alleen in de locatie, maar ook in de kwaliteit van de appartementen en in de mogelijkheid mee te denken over de indeling. Bijzonder is ook de beschutte gemeenschappelijke binnentuin achter het complex en het feit dat elke woning één of twee inpandige parkeerplaatsen krijgt. En dat is uniek voor wonen in de binnenstad.


Stads ondernemen op een A-locatie

De nieuwe bewoners van JANS aan de Singel genieten van het goede leven. Het zijn echte stadsmensen, die tegelijkertijd waarde hechten aan luxe en comfort. Juist voor deze eigentijdse doelgroep biedt JANS aan de Singel volop mogelijkheden voor ondernemers die wilen werken op een A-locatie in Arnhem.

De begane grond van JANS aan de Singel, de zogenaamde plint, biedt ruimte voor ondernemen zoals u dat wilt. Het wordt de nieuwe hotspot van de stad met de nadruk op health, lifesyle, food en zakelijke dienstverlening. De ruimtes zijn flexibel in te delen en helemaal vorm te geven zoals u dat wenst. Uiteraard heeft u ook de beschikking over een eigen parkeerplaats bij het complex.

In de JANS aan de Singel kunt u straks gezond, fit en vitaal wonen en leven. Denk met ons mee over de perfecte invulling van de plint en vertel ons welke onderburen u graag in het complex wil zien.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Jans aan de Singel
Koopwoningen
9
Prijs
€ 495.000,- tot € 1.075.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden