Lokaal nieuws maandag 19 februari 2024 Bron: Thorbeckekwartier

Het plan Thorbeckekwartier krijgt vorm!

De afgelopen tijd is er druk gewerkt aan het plan Thorbeckekwartier, het stedenbouwkundig plan is onlangs afgerond.

Dit voorjaar komt het omgevingsplan ter inzage. Deze nieuwe woonplek wordt een zeer diverse buurt, bestaande uit ongeveer 180 woningen en appartementen in zowel koop als huur en met diverse afmetingen. Van een klein stadsappartement tot een penthouse of een compleet herenhuis. De nieuwe buurt vormt straks de verbinding tussen het Spijkerkwartier en het Statenkwartier. 

Meet & Greet Thorbeckekwartier 
Voor de zomer van 2024 wordt er een Meet & Greet georganiseerd vanuit het voormalige Rijn IJssel schoolgebouw om alle belangstellenden voor het Thorbeckekwartier en geïnteresseerden uit de buurt een eerste idee te geven van het nieuwbouwplan. Het hele projectteam zal aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden en je alles te vertellen over dit unieke plan. En je kunt kennismaken met de eerste schetsbeelden en concept plattegronden van de diverse woningen.

Meer weten over Thorbeckekwartier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden