Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise
Lokaal nieuws donderdag 16 november 2023 Bron: Nelson

Overbruggingsboost biedt nieuwe mogelijkheden!

Wij vertellen je alles over de overbrugging van hoge kosten.

Je vraagt je misschien af hoe je het financieel allemaal kan regelen als je een nieuwbouw appartement koopt. Wij denken graag met je mee en laten je kennis maken met de overbruggingsboost zodat je in aanmerking kan komen voor een appartement in NELSON.

Overbruggingshypotheek
Neem jij een nieuwbouwappartement in NELSON in overwege maar loop je tegen de hoge kosten aan voor de financiering van de overbrugging van je nieuwe appartement? Wij denken graag met je mee, informeer naar de overbruggingsboost bij Willemsen Makelaars. Zij kunnen je alles vertellen over de tegemoetkoming in kosten gedurende de bouw. 

Woningaanbod
De bouw van het appartementengebouw NELSON is in volle gang. Er zijn nog appartementen beschikbaar. Wil je meer weten over de nog beschikbare appartementen? Klik dan hier om het woningaanbod te bekijken.

Meer weten over NELSON?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak met Willemsen Makelaars, contactpersoon Joris Daniels op 06-22785753 of via j.daniels@willemsen.nl
 

Meer weten over Nelson

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden