Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise
Lokaal nieuws woensdag 27 september 2023 Bron: Thorbeckekwartier

Buurtbijeenkomst Thorbeckestraat in Arnhem

Afgelopen dinsdagavond 26 september was er een drukbezochte informatieavond voor de buurt over de nieuwe invulling van het Rijn IJssel college aan de Thorbeckestraat in Arnhem.

Ruim 90 belangstellenden kwamen af op de presentatie om de buurt te informeren over de laatste stand van zaken. Het Thorbeckekwartier is een ontwikkeling van ontwikkelende bouwer Reinbouw uit Dieren en vastgoedontwikkelaar VanWonen uit Zwolle, samen werken zij onder de naam Thorbecke Ontwikkeling B.V. Deze avond gaf architect Herman Pel van Sacon een presentatie over de stand van zaken van dit mooie plan. Klik hier om deze presentatie te kunnen bekijken. 

Meer weten over Thorbeckekwartier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden