Lokaal nieuws donderdag 07 maart 2024 Bron: Nelson

Openhuis op donderdagmiddag 18 april!

Graag vertellen we je meer over de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de bouwplaats. En vertellen wij je graag over het beschikbare woningaanbod.

Kom een kijkje nemen bij de bouwplaats
Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de locatie van NELSON? De bouw is in volle gang en inmiddels hebben wij een unit op de locatie staan waar we geïnteresseerden informeren over dit mooie plan. Kom donderdagmiddag 18 april van 15.00 uur tot 16.00 uur kijken (vrije inloop). Ook hebben wij een mooie maquette van het plan welke te bewonderen is in de unit. Je vindt ons naast het Arnhems gemaal aan de Gelderse Rooslaan 85 te Arnhem.

LET OP: het is niet mogelijk de bouw zelf te betreden ivm veiligheid. 

Woningaanbod
Goed nieuws! Er zijn nog appartementen beschikbaar. Wil je meer weten over de nog beschikbare appartementen? Klik dan hier om het woningaanbod te bekijken.

Meer weten over NELSON?
Ben je niet in de gelegenheid om op 18 april de bouwplaats te bezoeken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak met Willemsen Makelaars, contactpersoon Joris Daniels op 06-22785753 of via j.daniels@willemsen.nl.

Graag tot 18 april!

Meer weten over Nelson

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden