Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise
Lokaal nieuws maandag 03 juli 2023 Bron: Tuyn

Voorstellen: jouw klantmanager Berrit Simons

Gespecialiseerd in de advisering en verkoop van nieuwbouwwoningen.

Ik ben al jaren als makelaar / woningmarktconsultant werkzaam in de omgeving van Arnhem. Ik ben gespecialiseerd in de advisering en verkoop van nieuwbouwwoningen. Er wordt veel inlevingsvermogen van belangstellenden gevraagd. Het kopen vanaf een tekening is niet voor iedereen eenvoudig. Ik vind het een uitdaging om klanten hierbij te begeleiden en te enthousiasmeren voor een nieuwbouwwoning. Nieuwbouw heeft in de huidige woningmarkt, waar veel eisen gesteld worden aan duurzaamheid en energiezuinigheid veel voordelen. Denk hierbij o.a. aan volledige isolatie, de aanwezigheid van zonnepanelen, onderhoudsarm en op dit moment de veel besproken lagere energiekosten. 

Daarnaast kan iedere koper – door de aanwezigheid van een kopers keuzelijst – zijn woning grotendeels naar eigen smaak aanpassen.

Ik ben er trots op dat ik als makelaar mijn steentje mag bijdragen om de verkoop van Wonen in Tuyn tot een succes te maken en een nieuwe groep bewoners mag feliciteren met een prachtige woning in Schuytgraaf Arnhem. 

Meer weten over Tuyn

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Arnhem.

Aanmelden